Partidul Social Democrat va depune săptămâna viitoare o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a reiterat Marcel Ciolacu, președintele formațiunii.

PSD va depune săptămâna viitoare o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

 

Marcel Ciolacu a precizat că moțiunea respectivă va fi depusă lunea viitoare la Camera Deputaților și, „în funcție de evenimente, aceeași moțiune poate fi depusă și la Senat, potrivit Agerpres.

„Întâi am luat o decizie în interiorul grupurilor PSD, aşa se lucrează democratic, o să luăm o decizie şi în cadrul Consiliului Politic Naţional şi pe urmă discutăm cu toate grupurile”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, la Palatul Parlamentului.

Referitor la faptul că deputaţii social-democraţi merg în plen cu pancarte prin care îi cer demisia lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, președintele PSD a spus: „Foarte bine, aşa se manifestă Opoziţia. Eu o să îmi pun şi pe Facebook. Invit pe toată lumea”. 

Marcel Ciolacu, după tragedia de la Spitalul Matei Balș: Demisia ministrului Sănătății, un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii

 

După incendiul izbucnit vineri la Institutul Național Matei Balș, Marcel Ciolacu declara că demisia ministrului Sănătății „este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie”.

„O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi! Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară! Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la ‘Matei Balş’! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele „structurale” şi reforma”, scria liderul social-democraților, pe Facebook.

Marcel Ciolacu, despre Vlad Voiculescu: Poate că nu înțelege că pandemia ține de Ministerul Sănătății

 

Cu câteva zile în urmă, președintele PSD spunea despre Vlad Voiculescu că „poate nu știe că pandemia ține de Ministerul Sănătății”.

„Oamenii politici, când au de-a face cu sănătatea românilor şi cu viaţa noastră, să-şi asume responsabilitate clară politic. Am ajuns în situaţia aberantă în care ministrul Sănătăţii spune că nu are încredere în datele pe care le gestionează el şi ministerul pe care îl conduce. Noi nu putem depune o moţiune simplă unui grup interguvernamental, dar în schimb vom depune, începând cu 1 februarie, o moţiune simplă, clară, către ministrul Sănătăţii. Poate nu înţelege că pandemia ţine de Ministerul Sănătăţii. (…) Noi, PSD, vom depune o moţiune simplă şi vom chema la audieri”, declara Marcel Ciolacu, într-o intervenţie telefonică la RTV.

Cât costă o vacanță în Maldive pentru 7 zile? Mulți români au mers pentru că prețurile sunt ieftine

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here