Marcel Ciolacu, președintele PSD, a acuzat Guvernul că nu creează cadrul necesar astfel încât întreprinzătorii români să poată accesa rapid fondurile europene. Social-democratul spune că guvernanții mai mult bagă bețe-n roate decât să-i ajute pe antreprenori.

 

Marcel Ciolacu acuză Guvernul că nu ajută întreprinzătorii români

 

Ciolacu a reacționat astfel după ce a vizitat singura fermă de bivolițe rămasă în zona Făgărașului și a vorbit cu fermierul de acolo.

„Astăzi am fost la singura fermă de bivolițe rămasă în zona Făgărașului. 

Radu Bălaș, fermierul care are grijă zi-lumină de cele 300 de bivolițe, mi-a povestit cum s-a luptat să acceseze fondurile europene și cum, de fiecare dată, s-a găsit un motiv pentru a nu le putea primi. 

Astfel de oameni, care muncesc din greu, continuând tradițiile românești, ei sunt cei care trebuie să beneficieze de sprijinul total al statului român! Nu de bețe-n roate!”, a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Recent, Ciolacu a anunțat că PSD va veni cu propriul Program Național de Redresare și Reziliență, așa cum a făcut și în cazul bugetului de stat. Prin PNRR, România poate să beneficieze de la UE de aproximativ 30,5 miliarde euro, adică 13,8 miliarde sub formă de granturi şi 16,7 miliarde sub formă de împrumuturi.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here