Liderul PSD, Marcel Ciolacu, anunță că parlamentarii partidului pe care îl conduce au început să negocieze cu aleșii AUR și cu cei din partea minorităților naționale cu privire la susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. În același timă, șeful social-democraților a anunțat că miercuri va fi depusă la Parlament moțiunea simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

 

Marcel Ciolacu, precizări despre depunerea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului

 

Marcel Ciolacu este de părere că actualul guvern nu va mai beneficia pentru multă vreme de susținerea minorităților.  

“În fiecare sesiune parlamentară avem dreptul la o moţiune de cenzură. Am pornit negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început şi cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii… Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult timp. Nu ştiu nici UDMR-ul cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”, a declarat, Marcel Ciolacu, marți seară, la TVR.

Nu este prima dată când șeful PSD vorbește despre intenția social-democraților de a depune o moțiune de cenzură la adresa Guvernului.

În urmă cu o săptămâni, Ciolacu spunea că gestionarea pandemiei va fi una din temele moțiunii de cenzură pregătite de social-democrați.

”Iarăși suntem cu ATI-urile la maximum, acum se discută, după ce am micșorat numărul în ATI, cu 100 de paturi, acum se discută să mai mărim numărul la ATI, când suntem în plină criză. Nu există prevenție, nu există anticipare a unor pași”, spunea atunci Marcel Ciolacu.

 Primele fotografii cu chipul femeii care atacat-o pe Mirela Vaida. Pe cine ar fi vrut, de fapt, să lovească (FOTO)

Ciolacu: Miercuri depunem moţiunea pe agricultură

 

Președintele PSD a precizat marți seară și că miercuri va fi depusă la Parlament moțiunea care îl vizează pe ministrul Agriculturii, anunțată încă de pe 18 martie.

“Mâine depunem moţiunea pe agricultură. Aţi văzut ce se întâmplă în agricultură. Anul 2020 a fost secetă, nu există despăgubiri pentru secetă, nu există nici acciza la motorină dată pe anul trecut. Ai un an agricol compromis, iar tu nu faci nimic, ministru al Agriculturii, ca să funcţioneze anul 2021. Fermierii au început să fie executaţi de către bănci. Din ce să mai cumpere? Va fi un an compromis”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here