Marcel Ciolacu, președintele PSD, le-a transmis condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața în incendiul izbucnit vineri dimineață la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Totodată, liderul social-democraților a acuzat Guvernul că „nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamț să nu se mai repete”, și spune că sunt deja șapte spitale care au ars în ultimele luni.

Marcel Ciolacu, președintele PSD: „Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva?”

 

„Transmit condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața în incendiul de la ”Matei Balș” și recuperare grabnică celor răniți. Curajul și pregătirea medicilor, asistentelor și personalului medical care au acționat excepțional într-o situație limită a făcut ca multe vieți să fie salvate. Cu toate acestea, este șocant, sfâșietor și revoltător să vedem că dincolo de împărțirea funcțiilor, pasarea continuă a responsabilității și lupta politică, acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamț să nu se mai repete”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Președintele PSD susține că, deși sunt deja șapte spitale care au ars în ultimele luni, în tot acest timp „nu s-a făcut concret nimic”, ci numai „acțiuni de fațadă”.

„Sunt deja 7 spitale care au ars în ultimele luni: Piatra Neamț în noiembrie; Spitalul CFR Cluj Napoca, tot noiembrie; Spitalul Județean Târgu Mureș, secția ATI, în 4 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Socola, Iași pe 25 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Municipal din Roman pe 2 ianuarie, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia Timiș pe 5 ianuarie și acum ”Matei Balș” în 29 ianuarie. În tot acest timp, nu s-a făcut concret nimic. Doar acțiuni de fațadă, de imagine. Vom continua să numărăm morții până când autoritățile nu vor înțelege că trebuie să își asume responsabilitatea și să se ridice la înălțimea funcțiilor pe care le ocupă. Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca acest Guvern să facă ceva?”, a mai adăugat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

 

Transmit condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața în incendiul de la ”Matei Balș” și recuperare…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 29 ianuarie 2021

 

Un incendiu a izbucnit la Pavilionul 5 din Spitalul Matei Balș vineri dimineață. Inițial au fost anunțate trei victime, însă ulterior autoritățile au confirmat și un al patrulea deces. Între timp, conform unor surse, ar fi descoperit și un al cincilea deces. A fost nevoie de evacuarea a peste 100 de pacienți din pavilionul afectat – dintre aceștia, 53 au fost transferați către alte unități sanitare din Capitală.

Templul indian cu o uşă din aur pe care n-o poate deschide nimeni. Ce se ascunde aici poate provoca Al III-lea Război Mondial

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here