Sfârșitul anului aduce unul dintre cele mai puternice momente astrologice din an: Luna plină în Fecioară. Evenimentul astrologic are loc în noaptea de 27 spre 28 februarie 2021 și aduce sfaturi dar și avertizări în funcție de zodie. 

 

Starea de sănătate, afectată de Luna Plină în Fecioară

 

Pe de altă parte, luna plină are o influență negativă asupra sănătății. Sunt de evitat intervențiile, oricât de ușoare ar părea, pentru că lucrurile au tendința să se complice.

Această Lună plină va afecta pancreasul, intestinul subțire, colonul, duodenul și rectul. În aceste zile este recomandat să nu punem presiune pe sistemul digestiv și să ne alimentăm cât mai simplu și natural. Sunt de evitat alimentele care fermentează, alcoolul, dulciurile, grăsimile, prăjeli.
Mult mai sensibile vor deveni și urechile și ochii, care trebuie menajate. Multă grijă și la viroze. 

 

Cum influențează evenimentul astrologic zodiile

 

Va fi o perioadă decisivă mai ales pentru zodiile de foc și de apă, una plină de lecții de viață și pentru cele avantajate în acest moment al anului, cum ar fi zodiile de aer sau unele zodii de pământ.

Astrologii spun că Luna plină din Fecioară vine cu soluții pentru rezolvarea celor mai grele probleme, ne face să privim viața dintr-o altă perspectivă. De asemenea, vine cu o nevoie de a pune lucrurile la punct atât în ceea ce privește cariera, cât și în plan sentimental. Ea va răspândi un sentiment general de stabilitate, de ordine și limpezire, atât la nivel emoțional, cât și psihic.

 S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul Asia Expres

Fecioară 

Nativii născuți în zodia Fecioarei vor fi cei mai favorizați. Va fi o perioadă în care se va încheia un proiect major din care nativii acestui semn vor avea de câștigat, fie că este vorbe despre carieră lor, dragoste sau copii. 

 

Balanță

Luna plină va marca sfârșitul unei perioade grele pentru Balanțe. Luna plină vine cu un  moment de relaxare, de refacere și de echilibru emoțional. Balanțele trebuie să se odihnească și să-și facă planuri de viitor.

Rac

Acești nativi vor fi loviți de inspirație pe plan profesional. Vor da curs unei idei de afacere sau vor începe o nouă colaborare. Este recomandat să nu rateze ocaziile care se ivesc în această perioadă, căci norocul nu vine chiar mereu. În plus, contractele încheiate în această perioadă sunt de bun augur.

 

Vărsător

 

Vărsătorii vor fi tentați să pună accentul pe dorințele intime. Acum este moment favorabil pentru trece la pasul următor în relația de cuplu. Nu ezita să ceri mai mult și să oferi mai multă dragoste și să reaprinzi pasiunea.

Gemeni

Nativii Gemeni se apropie mai mult de familie și prieteni. Unii dintre ei se vor muta împreună cu persoanele iubite, alții vor achiziționa locuințe noi sau se vor muta.

 

Taur

Pentru Tauri, sfârșitul lui februarie aduce optimism și speranță. Nativii vor avea nevoie de un moment de respiro și să găsească timp pentru ei și pentru cei dragi lor. Această schimbare de ritm îi încarcă cu energie bună, cu putere, cu speranța și echilibru.

 

Berbec

Luna Plină aduce un suflu nou în carieră. Mai multe colaborări se pot contura la finalul lunii februarie. De asemenea, perioada se anunță favorabilă pentru luarea deciziilor importante. 

 

Leu

Abundența se revarsă peste cei din zodia Leu. Încasează bani, recompense, bonusuri sau daruri din partea celor pe care i-au ajutat. Perioada este favorabilă pentru investiții. 

 

Pești

Nativii Pești vor trăi sentimente intense de bucurie, dragoste, intimitate, încredere și romantism. Nu este exclus ca unele dintre nativele acestui semn să primească un inel de logodnă sau să își găsească un partener plecând în călătorie.

 

Scorpion

Acești nativi vor simți nevoie de socializare, să se rupă de activitățile lor monotone și de muncă și să facă ceva deosebit. Mulți dintre ei vor călători, chiar și în afara granițelor pentru oamenii dragi.

Săgetător

Și pentru Săgetători se anunță o perioadă favorabilă în carieră. Unii dintre ei avansați la locul de muncă. Nu porni la drum cu îndoieli, ci așteaptă să ajungi la destinație pentru a vedea despre ce e vorba.

 

Capricorn

Capricornii își vor reîmprospăta energia. Vor călători, vor găsi soluții geniale la proiectele lor și vor fi mai deschiși către ideile inovatoare.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here