Liberalii din Maramureș susțin candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL. Anunțul a fost făcut, sâmbătă, printr-un comunicat de presă transmis de filiala județeană a PNL, informează B1 TV.

 

PNL Maramureș anunță că sprijină candidatura lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al PNL

 

Decizia a fost luată, printr-un vot care a avut loc vineri în cadrul Biroulul Politic Judeţean al pNL Maramureș.

„Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a supus dezbaterii acest subiect în cadrul şedinţei BPJ, iar liberalii maramureşeni au votat ca organizaţia să îl susţină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat în fruntea partidului. (…)

Decizia a fost argumentată cu rezultatele electorale foarte bune ale partidului obţinute în mandatul lui Ludovic Orban şi cu gestionarea crizei Covid-19, cea mai dificilă perioadă prin care a trecut România în ultimii 30 de ani”, se arată în comunicatul citat.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Și liberalii din Vrancea și-au anunțat susținerea pentru actualul lider PNL

 

Decizia liberalilor maramureşeni vine la scurt timp după ce şi PNL Vrancea a anunţat că va merge tot pe mâna fostului premier pentru şefia partidului.

„Înaintea alegerilor anterioare, PNL Vrancea a fost prima filială liberală din România care și-a anunțat susținerea pentru actualul și viitorul președinte, așa că ne menținem pe aceeași linie de seriozitate și încredere pe care am adoptat-o și până acum”, a declarat Cătălin Toma, liderul PNL Vrancea.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here