Ludovic Orban, liderul PNL, și-a nuanțat o declarație făcută marți, când afirma că este conștient că, odată înscris în cursa pentru un nou mandat de președinte al liberalilor, trebuie să ia în calcul și o candidatură pentru Cotroceni, la alegerile din 2024. Într-o conferință de presă organizată miercuri, el a spus că există această posibilitate, însă a explicat că România are la ora actuală un Președinte, iar între el și formațiunea care i-a susținut candidatura există un parteneriat.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ludovic Orban: În momentul în care mi-am anunțat candidatura la președinția PNL există și posibilitatea să candidez Președinția României

 

Întrebat dacă va intra în cursa pentru Președinția României dacă va candida și va câștiga din nou șefia PNL, Ludovic Orban a precizat: „Mi s-a pus o întrebare într-o emisiune și am dat răspunsul la această întrebare, că în momentul în care mi-am anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat la funcția de președinte al Partidului Național Liberal există și această posibilitate, pe care o tratez cu seriozitate. Partidul Național Liberal, sub conducerea mea, va lua cea mai bună decizie privind candidatul la funcția de Președinte al României, astfel încât să avem șansa să câștigăm, dar avem un Președinte al României, care a fost susținut ca și candidat la Președinția României tot de Partidul Național Liberal. Suntem în parteneriat cu Președintele României. Când o să vină timpul alegerilor prezidențiale, vom discuta despre candidatul la alegerile prezidențiale”.

Întrebat dacă președintele PNL e prima variantă de prezidențiabil a partidului, Ludovic Orban a răspuns: „Partidul Național Liberal trebuie să sprijine acel candidat care se bucură de cea mai mare încredere, de cea mai mare susținere și care are cea mai mare șansă să câștige alegerile prezidențiale”.

Ce declarase Ludovic Orban despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale din 2024

 

Într-o emisiune televizată, marți seară, actualul lider al PNL declara că, odată înscris pentru un nou mandat la șefia formațiunii liberale, trebuie să ia în calcul și candidatura la Președinția României.

„Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, spunea Ludovic Orban, marți seară, la Kanal D.Cum a fost ucis un tânăr de 21 de ani din Suceava de o căprioară? Accidentul bizar s-a petrecut în Germania

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here