Președintele PNL, Ludovic Orban, spune că preferă să discute orice problemă din interioriul partidului în forurile statutare, nu în spațiul public. Liderul liberal a făcut aceste precizări, marți, întrebat dacă se gândește să demisioneze de la conducerea PNL, așa cum i-a cerut Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele partidului.

 

Ce a răspuns Ludovic Orban când a fost întrebat dacă va demisiona de la șefia PNL

 

“Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. În calitate de preşedinte al PNL, obligaţia mea e să asigur coeziunea partidului, obligaţia mea este să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii români aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi soluţii în bătălia cu pandemia, aşteaptă de la noi o reluare rapidă a creşterii economice care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Tot ce am de discutat, discut în interiorul PNL. 

Președintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un Congres în iunie 2017 și va avea un Congres în cursul acestui an. Până atunci eu sunt președinte. Dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunța public acest lucru. Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL și eu acolo discut cu colegii mei, nu în spațiul public”, a spus Ludovic Orban, marți, în declarațiile susținute după ce a fost vaccinat împotriva noului coronavirus. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rareș Bogdan susține că Ludovic Orban trebuia să demisioneze de la conducerea PNL după alegerile parlamentare 

 A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns …

În urmă cu câteva zile, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat că Ludovic Orban ar fi trebuit să demisioneze de la șefa PNL după rezultatul sub așteptări înregistrat de formațiunea politică la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Ludovic Orban „nu e un om rău”, dar după ce s-a văzut prim-ministru „i s-a umflat capul”, spunea atunci Rareș Bogdan.

„Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul sau stricat la cap.  Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”, a declarat Rareș Bogdan.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here