Ludovic Orban, președintele PNL și al Camerei Deputaților, a oferit noi informații despre proiectul de buget pentru anul 2021. 

„În ceea ce privește legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale de stat, Guvernul se va întruni într-o ședință în cursul acestei seri, pentru a adopta forma finală, după avizul consiliului legislativ (…)

Cel mai probabil, legea bugetului de stat și legea asigurărilor sociale vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament. 

Va exista un termen de depunere a amendamentelor, se va stabili intervalul de timp în care comisiile reunite de buget urmează să aprobe raportul și de asemenea, vom stabili când va intra în plen”, a declarat Orban în timpul unei conferințe de presă susținută luni, 22 februarie. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

PSD a anunțat deja mai multe amendamente

 

PSD a anunțat deja că va depune mai multe amendamente. Printre acestea, creșterea pensiei minime, creșterea punctului de pensie, de la 1.775 la 1.875 de lei, creșterea alocațiilor, creșterea salariilor profesorilor, alocarea a 5% din PIB pentru educație și 1% pentru cercetare și pentru investiții masive în domeniul sănătății. Ghicitoarea lui Albert Einstein, pe care doar oamenii de geniu o pot rezolva. Dacă ştii răspunsul, ai un IQ impresionant!

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis printr-o postare pe Facebook, după incidentul de la Institutul Marius Nasta că partidul pe care-l conduce va depune un amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecție împotriva incendiilor. Totodată, el susține că bani există, însă aceștia nu ar fi alocați „în funcție de prioritățile românilor”.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here