Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat că toată lumea este egală în faţa legii, după ce ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi ministrul Muncii, Raluca Turcan au fost surprinși fără mască de protecţie în spaţii publice. 

“Evident că toţi suntem egali în faţa legii şi toţi răspundem în faţa legii, şi Voiculescu, şi Turcan”, a afirmat Lucian Bode. 

Întrebat când vor fi sancționați cei doi demnitari, Lucian Bode a explică că „Potrivit Legii 500, care se referă la încălcarea măsurilor sanitare de protecția, amenda poate fi transmisă în șase luni de la data comiterii faptei”.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie, în Parlament, potrivit Ştirile Pro TV. 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil, toți fără mască de protecție și cu încălcarea regulilor de distanțare socială. Acțiunea a avut loc la Tălmaciu, județul Sibiu, pe 27 martie.

Raluca Turcan a spus că „distanțarea a fost în general respectată, iar măștile au fost purtate, cu puține excepții”.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here