PNL Iași îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al partidului. Anterior, mesaje similare au fost transmise și de alte organizații, între care cea din Vrancea și Caraș-Severin. Asta în condițiile în care, anul acesta, liberalii urmează să-și aleagă conducerea în cadrul unui congres.

 

PNL Iași îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia partidului

 

„Împreună cu membrii și colegii mei din PNL IASI voi susține candidatura lui Ludovic Orban pentru încă un mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Apreciez toate eforturile pe care le-a făcut în calitate de Prim-Ministru pentru a sprijini România în timpul crizei generate de pandemie și totodată eforturile de a transforma PNL în principala opțiune de vot a românilor”, a transmis Costel Alexe, lider al liberalilor ieșeni, într-o postare pe Facebook.

Alexe a spus că Guvernul Orban a fost primul guvern care și-a îndreptat atenția către problemele Iașului și ale Moldovei. 

„Atunci am reușit să deblocăm proiectul Spitalului Regional de Urgență Iași, să explorăm oportunitățile de a finanța autostrada Unirii prin identificarea soluției pentru podul de peste Prut, să demarăm licitația pentru varianta de ocolire a Municipiului Iași (varianta sud), pentru care, de curând, a fost semnat contractul cu firma de proiectare. 

A fost pentru prima dată când Iașul a primit o sumă record, a doua ca valoare la nivel național, pentru orașele și comunele din județ – 45,65 milioane de lei, alocați tuturor UAT-urilor. Am obținut sprijin pentru aeroportul Iași, afectat de pandemie, pentru care Guvernul Orban a alocat 6 milioane de lei, reușind astfel să repunem activitatea pe picioare, lucru care astăzi se vede prin creșterea numărului de curse externe și prin atragerea marilor operatori aerieni, precum Lufthansa, care din luna mai va opera zboruri de la Iași”, a mai transmis Costel Alexe.

Acesta a mai precizat că Ludovic Orban a repus Iașul și Moldova pe harta priorităților naționale. 

Alexe și-a manifestat apoi speranța că liberalii vor putea în următorii ani, sub conducerea lui Orban, să ofere „regiunii noastre dezvoltarea pe care o merită și vom putea recupera din decalajele pe care nefericitele guvernări socialiste le-au creat”. Puțini știu acest lucru. Ce este categoria B1 la permisul auto. Ce poți conduce cu ea în 2021

Biroului Politic Județean a dat un vot în unanimitate în favoarea lui Ludovic Orban.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here