Vicepremierul Kelemen Hunor a vorbit în termeni duri despre Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Liderul UDMR a folosit cuvintele „scandalagii”, „circ” și „niște oameni care nu respectă nicio regulă, nicio lege”. În opinia lui Kelemen, AUR a ajuns în Parlament pentru că o parte a electoratului s-a simțit abandonat de celelalte partide, or acestea, de la PSD la USR, ar trebui să se întoarcă spre acești oameni.

 

 

„Și la adresa Opoziției pot să am un cuvânt așa… În pandemie, într-o criză din viața oamenilor, nu faci subiecte și atacuri politice. Nu era corect nici invers, când PSD era la Guvernare, nu e corect nici acum. Fiindcă sunt subiecte care nu trebuie politizate”, a declarat Kelemen Hunor în emisiunea ”Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Întrebat dacă criticile sale se îndreaptă mai mult spre PSD sau spre AUR, vicepremierul a răspuns: „Nu, deci… Eu de acțiunile PSD-ului pot discuta, despre scandalagii, despre circ, nu pot discuta… Nu e problemă, electoratul tot timpul are dreptate, dar nu pot comenta pe niște oameni care nu respectă nicio regulă, nicio lege, nicio regulă de conviețuire. Ați văzut ce se întâmplă… Ar trebui să-i ignorăm 100%”.

„Toate forțele responsabile, de la PSD până la USR, UDMR, PNL, ar trebui să fim conștienți că există un segment din societate care se simte părăsit, nu se simte reprezentat. Noi ar trebui să ne întoarcem către electorat, nu să ne ocupăm de AUR, ci de acel electorat care se simte părăsit. De circari nu avem ce face. Nu putem să-i educăm pe cei care, mă rog… au scăpat de orice influență…”, a mai afirmat vicepremierul.

Despre disputa de astăzi din Comisia Juridică a Senatului, în care personaj principal a fost Diana Șoșoacă, intrată în Parlament pe listele AUR, Kelemen Hunor a susținut: „E inacceptabil ce s-a întâmplat, nu ar trebui să se întâmple așa ceva nici măcar în cârciumă, nu în Parlament”.
 Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here