Ioana Constantin (PMP) a publicat un mesaj pe Facebook după ce Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a apărut într-o ipostază mai puțin obișnuită la conferința de presă, după o întâlnire cu reprezentanții fermierilor.

În timp ce răspundea jurnaliștilor, din buzunarul interior al sacoului președintelui PSD au ieșit la vedere mai multe bancnote.

“Doar nu voiați să iasă din buzunare o poză cu Hayssam sau vreo știucă de pe vremea când mergea la pescuit cu Dragnea, nu?! După ce au executat-o pe Dăncilă, marii bărbați din PSD, cum sunt mulți alți bărbați prin politică, mimează opoziția, deși ei stau pe un mare blat. E totuși imaginea tipică a ultimilor ani: partide care au permis, prin semi-puciuri, accesul la vârf pentru tot felul de băieți coborâți direct de pe tractor și care cred că sunt mari oameni politicieni și care combină temporar bani, funcții, putere, influență. Doar că, în realitate, abia ”combină” două idei. Îmi și imaginez discuția Stănescu – Ciolacu când au preluat PSD >”,>, a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Ioana Constantin (PMP), despre momentul în care lui Marcel Ciolacu i-au ieșit mai multe banconote din buzunarul de la sacou, în timpul unei conferințe de presă

 

Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după  momentul neobișnuit

 

„Uite, asta înseamnă transparență!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook, într-o postare în care a atașat și imaginea din timpul conferinței de presă, imagine pe care e scris mesajul „susținem capitalul românesc!”.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here