Din momentul în care guvernul a impus purtatul măștii în spațiile închise, între politicienii români a început o adevărată vânătoare a celor care nu respectă regulile, deși le susțin verbal. Printre cei prinși în offside se numără și Iulian Bulai, controversatul deputat de la USR PLUS. Colegul Daniel Ghiță, de la PSD este cel care l-a denunțat. 

Fostul luptător din K-1 a publicat o serie de fotografii în care Bulai, în timpul unei ședințe în Parlament, avea masca trasă în jos, pe bărbie, lăsând astfel gura și nasul descoperite. 

De asemenea, Bulai avea căștile pe urechi, iar într-o mână ținea orientat telefonul către sală. Părea că vorbește în timp ce filmează. 

„(…) Am atenționat-o  de 10 ori in ședință, pe doamna Prună, ca este abuz și dublă măsură să amenințe un deputat PSD, în schimb colegii săi (de la USR) nu sunt deranjați! A refuzat. 

Iulian Bulai USR a continuat să NU își pună masca pe față. Era pe căști, făcea altceva. Ședința nu era interesantă.  Doamna Prună  a refuzat, să se adreseze deputatului  Bulai să își pună  masca! Abuz de putere, dubla măsură. Vă supără postările mele, doamna Prună? Cele cu Năsui? (…)”, a notat Ghiță pe pagina sa de Facebook. 

Iulian Bulai a fost surprins fără mască la scurt timp după ce colegul său de partid, ministrul Vlad Voiculescu a procedat la fel, în două rânduri: o dată, pe holul Parlamentului, iar apoi, în cadrul unei conferințe video, susținute dintr-o instituție publică. 

 

 

Când renunțăm la masca de protecție? Anunțul OFICIAL făcut de Valeriu Gheorghiță

 

Scandalurile în care a fost implicat Iulian Bulai

 

Iulian Bulai s-a făcut remarcat încă de la începutul mandatului de deputat, din 2016. Acesta a fost activ în cadrul manifestațiilor zgomotoase din Parlament și la protestele anti-guvern. 

De asemenea, USR-istul a avut diverse poziții controversate în Facebook, cu privire la Fecioara Maria, Mihai Eminescu și Televiziunea Română. Pentru afirmațiile cu privire la Fecioara Maria, pe care a numit-o „mamă surogat”, a fost amendat de CNCD cu suma de 5.000 de lei. 

De asemenea, în urma ședinței din 30 martie 2021, AUR a cerut sancționarea lui Bulai, pentru limbaj calomnios în ședința de plen. 

„Nu o să comentez pe marginea intervențiilor din partea reprezentantului unui partid extremist, fundamentalist, care nu reușește să înțeleagă unde este România acuma”, este declarația lui Bulai, pentru care a reacționat AUR. 

De curând, s-a descoperit faptul că Iulian Bulai a fost statuie vie pe vremea în care locuia în Norvegia. Înainte de a deveni parlamentar, acesta a acumulat activitate profesională doar trei ani, în calitate de traducător și consilier de comunicare în domeniul artistic. 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here