Luna iubirii aduce vești importante pentru nativii Berbec și Capricorn. Leii se vor bucura de unele dintre cele mai romantice momente din acest an, chiar de Valentine`s Day, iar 2021 ar putea venii cu o cerere în căsătorie în viața Balanțelor. Fiecare zodie are parte de iubire în data de 14 februarie, trebuie dpar să fie pregătiți să o accepte în viața lor.

 

Horoscop de Valentine’s Day. Ce îți rezervă astrele pentru ziua de 14 februarie 2021, în funcție de zodie:

 

Chiar dacă ești singur sau te bucuri de una dintre cele mai frumoase perioade ale relației tale, ziua de Valentine’s Day aduce o mulțime de surprize.

 

Berbec

Viața amoroasă ți-ar putea aduce satisfacții reale. Influența lui Venus și a lui Saturn de la începutul lunii te îndeamnă să răgândești relația în care te afli în prezent, iar dacă simți că nu este cea mai potrivită persoană pentru tine, te vei retrage și îți vei deschide inima către o persoană total nouă.

În cazul în care descoperi că ești lângă omul potrivit și te simți mai îndrăgostit ca niciodată, luna februarie, dar și ziua de Valentine’s Day ar putea veni cu o cerere în căsătorie.

 

Taur

Astrele aduc o serie de confuzii în viața ta, iar Ziua Îndrăgostiților nu va fi cel mai bun moment pentru relația ta. Te simți presat în povestea de iubire pe care o trăiești, dar nu vrei nici să îți rănești jumătatea. Poate a venit timpul să cântărești mai bine opțiunile pe care le ai și să te decizi cu privire la viitorul tău.Au dat peste un aeroport părăsit acum 50 de ani. Au controlat zona şi… uluitor ce au mai găsit

 

Gemeni

Nativii Gemeni traversează o perioadă înțesată de gânduri serioase și planuri mărețe pentru relația de cuplu. Decizii precum achiziționarea unei locuințe împreună sau chiar o căsătorie ar putea să apară mai devreme decât vă așteptați.

Pentru Ziua Îndrăgostiților te bucuri de momente liniștite alături de persoana iubită, precum un film sau o cină romantică. Nu uita să fii foarte atent și la nevoile iubitei sau iubitului tău.

 

Rac

În cazul nativului Rac, viața sentimentală nu se află în cel mai bun moment al ei. Nativii singuri resimt lipsa unei persoane care să le fie alături și mai ales a romantismului, în timp ce nativii care sunt într-o relație se confruntă cu momente pline de tensiune și o serie de discuții în contradictoriu.

 

Leu

Viața plină de pasiune a Leilor nu duce lipsă de iubire. Nativi se bucură de dragoste și romantism din plin, iar Ziua Îndrăgostiților ar putea aduce evenimente marcante precum propunere unei căsătorii, în cazul nativilor care au o relație solidă de mai mult timp, sau un pas important precum mutatul împreună, pentru Leii care încă se bucură de primele luni ale poveștii de iubire.

 

Fecioară

În prima parte a lunii v-ați confruntat cu mai multe clipe de tensiune în relația de cuplu. Partenerul de viață v-a reproșat lipsa afecțiuni, iar acum nici voi nu mai știți ce vreți de la poveste de iubire.

Cu multă răbdare și discuții sincere veți ajunge la un numitor comun. Ziua de 14 februarie vă prinde însă într-un moment bun, plin de romantism și mai ales dornici să faceți lucrurile să meargă.

 

Balanță

Nativii Balanță se bucură de unul dintre cele mai romantice momente din viața lor. Persoana iubită este tot ceea ce îți puteai dori în plan sentimental. Simți în sfârșit că ți-ai găsit jumătatea.

Sentimentele puternice și atmosfera romantică pe care o întâlești la tot pasul s-ar putea să te determine să faci pasul cel mare, chiar de Valentine`s Day.

 

Scorpion

Marte și Uranus vă înfluențează relația de cuplu, dar într-un mod extrem. PE de-o parte, nativii Scoprion se vor bucura de una dintre cele mai romantice zile din viața lor, iar pe de altă parte, la polul opus, se află nativii pentru care începe războiul în viața de cuplu.

În cazul celor din urmă, sunt importante diplomația și răbdare, două calități neprietenoase pentru acești nativi. Încercați să abordați problemele cu tact și mai ales să ascultați cu atenție ce are de spus partenerul de viață.

 

Săgetător

Săgetătorii se vor bucura de un moment favorabil în care să întâlnească oameni noi. Fie că vorbim de cercul de prieteni sau de locul de muncă, acești nativi vor fi în mijlocul atenției. Farmecul personal și puterea de seducție va transforma în adevărați vânători, iar dacă Ziua Îndrăgăsotiților vă prinde singuri, finalul lunii februarie vă va găsi în brațele unei persoane noi, plină de mister, pe care abia așteptați să o descoperiți.

 

Capricorn

Nativii siguri au șansă să întâlnească pe cineva cu adevărat special în luna iubirii. În sfârșit vă veți bucura de acea chimie pe care nu ați mai simțit-o de mulți ani. Săgeata lui Cupiton ar putea să vă lovească chiar de Valentine`s Day.

Persoanele născute sub semnul Capricornului, care deja sunt într-o relație se vor bucura de momente cu totul și cu totul speciale. Nativii Capricorini vor fi tot mai încrezători și își vor exprima sentimentele cu lejeritate, iar persoana iubită va fi mai mult decât încântată de noua lor atitudine.

 

Vărsător

Nativii singuri se vor bucura de o surpriză. O persoană cu care nu ați mai vorbit de mult timp ar putea să reia legătura cu voi, iar intențiile lor sunt cu totul și cu totul romantice. Trebuie doar să aveți inima deschisă, căci dragoste vă pândește la fiecare colț.

În cazul în care aveți deja o relație, a venit momentul să fiți mai prezenți și mai implicați în viața de cuplu.

 

Pești

Peștii traversează o perioadă de liniște sentimentală. Nimic impresionant nu s-a întâmplat în viața voastră până în prezent, iar acest lucru vă afectează starea de spirit.

În secret, aveți sentimente pentru cineva, însă nu este încă momentul să le împărtășiți. Răbdarea și calmul vă vor ajuta să luați cea mai bună decizie, la momentul potrivit.

Iată și care sunt cele mai rele semne ale zodiacului. Pe acești nativi îi transformă abiția și orgoliul.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here