Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii360 de grade, predicțiile astrale pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2020.

 

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2020

 

„Eclipsa parțială de Lună prin penumbră pe 30 Noiembrie, urmată la scurt timp de o eclipsă totală de Soare, evenimente karmice care evidențiază momente critice, de vindecare a unor traume vechi, momente de eliminare a tot ceea ce ne afectează relația cu planul divin”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii.

 

Berbec

 

Berbecii nu trebuie să denatureze realitatea, ci să se apropie cât mai mult de ea. Trebuie să fie foarte obiectivi. 

Acești nativi trebuie să înțeleagă exact care e destinul, drumul lor. Trebuie să înțeleagă faptul că nu se mai pot juca cu anumite situații în care Universul chiar îi solicită. Ei trebuie să regleze tot ce nu mai funcționează.

Berbecii, la nivel subtil, vor deveni alte persoane. Le face bine meditația, terapiile, consilierea.Aşa arată oraşul care a stat în adâncuri vreme de 90 ani. Apele s-au retras, iar ceva şocant a ieşit de-acolo

Trebuie să se poziționeze foarte corect, să pară puternici, detașați, să aibă curajul să spună lucrurilor pe lume.

E ceva de înțeles și în plan personal. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Taur

 

Reglaje karmice în plan personal. Cunoașterea devine crucială în această perioadă.

Trebuie să facă un efort pentru a se armoniza în plan personal cu toți oamenii la care țin. E foarte importantă comunicarea, cunoașterea.

Anumite lucruri pot fi făcute altfel, diferit decât până acum.

Taurii se pot elibera de tot ce i-a afectat până acum.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Gemeni

 

Gemenii trebuie să se pună în valoare, să vadă ce anume le aduce avantaje în fața celorlalți. Trebuie să se manifeste cât mai aproape de ceea ce simt.

Dau un fel de teză, în care trebuie să armonizeze evenimente și elemente care par de nearmonizat. Printr-o forță subconștientă deosebită, ei reușesc acest lucru.

Trebuie să devină mai îndrăzneți, să nu se lase limitați de nimic. Au capacitatea de a lua decizii rapide, de a ieși dintr-o sferă de confort pentru a realiza ceva ce-și doreau demult. Le pot demonstra celorlalți adevărata lor putere.

Se intersectează cu oamenii care îi înțeleg, le sunt alături. Atrag în viața lor persoane cu care pot interacționa corect.

Atenție la piedicile mentale!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rac

 

Racii primesc o putere deosebită de a lua decizii care, pentru ei, sunt de mare forță. 

Ei nu trebuie să altereze relația lor cu planul divin. Nu trebuie să ia decizii pripite, nu trebuie să se lase atrași în conflicte. S-ar putea să aibă un plan emoțional mai exagerat, dar nu de bun augur, care-i pot face să ia decizii nu tocmai corecte. Trebuie să fie circumspecți, corecți, obiectivi.

Sunt favorizați pe decizii legate de afaceri de închierea unor contracte.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Leu

 

Leii vor fi siliți să vadă și să facă lucrurile altfel în plan personal și trebuie să mențină în viața lor doar ce e impecabil din punct de vedere spiritual. Nu sunt încurajate devierile de la linia Destinului. Vor fi puternic sancționate activitățile sau acțiunile care nu li se potrivesc cu adevărat.

Activități interesante pe familie, casă, locuință. Se vor simți foarte bine pe această zonă.

Sunt favorizate parteneriatele cu potențial transformator. Mai puțin favorizate sunt parteneriatele stagnante.

Poate apărea o mică polemică, dar dacă nu se îndepărează de planul divin, sunt consecvenți sufletului și sunt suficient de înțelepți să-și dea seama dacă ei au greșit sau altcineva, lucrurile vor fi perfecte.

S-ar putea să se găsească în niște situații unice legate de casă, de locuință: o realizare foarte specială sau primesc vizia unor oameni speciali.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Fecioară

 

Acești nativi trebuie să fie fini observatori a ce li se cere la locul de muncă. Deci trebuie să-și dea seama ce le cere Universul în plan profesional, unde trebuie să avanseze.

S-ar putea să apară modificări în stardardele de viață ale Fecioarelor. Acolo unde s-au încetinit anumite proiecte, vor avea deschidere să reia planuri mai vechi. Le vor veni idei noi. Vor putea obține corect o promovare.

Nu are rost să se enerveze, dacă anumiți colegi sau anumite prietenii vor fi puțin mai vulcanice. Trebuie să aștepte momentul potrivit.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Balanță

 

Balanțele trebuie să se gândească serios dacă nu cumva e un adevăr care le scapă, lucruri care sunt subtile și pe care, deocamdată, nu le înțeleg. 

Trebuie să-și refacă forțele. Va fi o săptămână cu multe evenimente, trebuie să descopere ceea ce nu merge și să ia măsuri apoi.

În plan profesional, trebuie să aleagă drumul pe care și-l doresc și să se pună în valoare pe ei, și relațiile lor.

Pot apărea gânduri mai agitate, neclare, o intoleranță legată de situații cărora nu mai vor și nu pot să le facă față.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Scorpion

 

Scoprionii au o capacitate spirituală și de înțelegere a lecțiilor karmice foarte mare, printr-o asociere cu cerințele sufletești. Foarte bună receptivitate la toate mesajele venite din astral.

Cea mai mare calitate a lor, în perioada următoare, e că orice supărare, decepție, obstacol conflict o vor asocia cu o binecuvântată lecție de viață.

Trebuie să identifice activitățile benefice. S-ar putea să apară persoane cu care sunt compatibili pe interese financiare. Trebuie să rămână încrezători în forțele lor. Indiferent de avantajele pe care le pot abține într-o asocieere, trebuie să fie atenți și cum se poziționează din punct de vedere ierarhic.

Săptămâna încurajează alegerile făcute în baza dovezilor practice.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Săgetător

 

Atenție asupra tuturor oamenilor inteligenți, înțelepți, cu simț critic din preajma lor, pentru că le pot da informații improtante.

Aici confuziile sunt provocarea săptămânii viitoare. Săgetătorii pot fi ingenioși, dar și combativi.

Potențial major de a ajunge față în față cu adevărul și de a face o alegere.

E ideal să-și mențină calmul, dar trebuie să fie spontani, flexibili și deschiși. E o săptmână care cere adaptare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Capricorn

 

Capricornii au o săptămână în care trebuie să se îndrepte spre introspecție, spre intensificarea imaginației, care poate amprenta major proiectele și afacerile lor. Pot lua decizii importante în probleme care au legătură cu latura spirituală a legii.

Pot apărea împrejurări neaștepate de rezolvare imdiată a unor situații blocate până acum.

E o săptămână în care apare șansa vindecării de traume trecute. 

Orice obiectiv de ntură spirituală e încurajat. Pot afla informații foarte importante pentru ei.

Trebuie să evite orice e inutil, că le ia toată energia.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vărsător

 

Vărsătorii trebuie să se ferească de prietenii care sunt ușor fanatici, de prieteniile excentrice. 

Ideile lor pot șoca anturajul, se vor remarca. Trebuie să fie atenți la lipsa diplomației față de cei pe care nu-i cunosc foarte bine. O ușoară lipsă de concentrare și iresponsabilitate relaționară, deci trebuie să fie mai organizați în planul personal. Trebuie să fie atenți în ce relații intră, că nu toate sunt de bun augur.

Pot ajuge la finalizări foarte mari, care reprezintă ceva pentru scopurile lor, dacă se vor asocia cu oameni de forță.

S-ar putea să descopere lucruri interesante despre persoane cărora până acum nu le-au dat atenția cuvenită.

Rzervele de energie trebuie folosite la maximum.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Pești

 

Peștii vor vedea cu adevărat ce avantaje minunate le poate aduce Destinul. Tot ce au construit cu răbdare până acum capătă forță. 

Apar persoane care îi vor ajuta extrem de mult. Apar tot felul de motive afective de a pleca în călătorii care vor avea rol revelator.

Apar oportunități de a se adapta rapid unor noi circumstanțe în plan domestic. Probabil vor face o investiții semnificativă în casă, iar asta îi va repune pe un drum către idealism.

Au o energie emoțională incredibilă. Oamenii le vor căuta compania. Trebuie, însă, să evite asocierile bizare cu oameni care, chiar dacă îi stimulează în vreun fel, nu vor decât să le răpească din energie.

Deci Peștii nu trebuie să se lase orbiți de entuziasm în relațiile cu anumite persoane, relații care nu duc nicăieri, dar nici să ignore persoanele care îi pot ajuta semnificativ.

Peștii trebuie să aibă curajul să-și spună părerile. Pot eleva într-un fel interesant tot ce ține de exprimarea ideilor personale și de elevare a sensibilității estetice.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here