Este momentul perfect să vă bazați pe sprijinul prietenilor și al familiei ca să treceți prin această perioadă grea. În plus, le place să facă asta. Dar la un moment dat, va trebui să te întorci la viața normală și să faci față emoțiilor de unul singur. Poți face asta. Ai mai făcut-o și înainte și, probabil, va trebui să o faci din nou. Amintește-ți că a fi independent este cea mai sănătoasă cale în acest moment.

Fiți pregătiți să faceți un compromis cu un prieten astăzi, pentru că va fi singura cale de a ajunge la ceea ce vă doriți fără să supărați pe cineva. De ce să creați tensiune când vă puteți gândi la o modalitate prin care fiecare să obțină ceea ce își dorește? Nu vă este dificil să vedeți lucrurile dintr-o altă perspectivă, așa că încercați să vedeți lucrurile din punctul lor de vedere și să aveți oarecare compasiune. Acesta este un moment din viața voastră pentru a lucra în interesul tuturor.

Cu excepția cazului în care șeful dictează o regulă fermă, nu trebuie să vă supuneți nimănui astăzi. Dacă oamenii încearcă să pună restricții asupra a ceea ce puteți face, depătați-vă de ei! Voi sunteți cei care vă controlați viața și este momentul potrivit să vă amintiți asta. Îndreptați-vă nava oriunde doriți să meargă și începeți călătoria. Îndepliniți-vă propriile obiective chiar acum. Veți respecta toate regulile mai târziu.

A vă implica mai mult în viața altei persoane poate fi un lucru dificil. Nu vreți să împărtășiți prea mult, prea curând, dar nu vreți să vă opriți atunci când există o oportunitate magică de a vă conecta cu adevărat. Acest echilibru delicat este ceva ce puteți realiza cu ușurință dacă luați lucrurile încet. Dacă vă acordați – și lor – spațiul și timpul necesar pentru a vă obișnui cu schimbările, totul va merge foarte bine. Doar nu vă grăbiți.

Există prea multe planuri acum pentru a putea face față la toate, entuziasmați cum sunteți de ele. În schimb, va trebui să găsiți o modalitate de a vă reduce entuziasmul. O idee excelentă este de a afla ce fac prietenii voștri. Unul dintre ei are câteva lucruri interesante și ar dori sfatul dvs. Dacă vă concentrați mintea pe obiectivele altcuiva pentru o vreme, vă poate ajuta. Distragerea atenției poate fi un instrument foarte util pentru a vă menține centrat.

Sunteți cu un pas mai aproape de un obiectiv la care lucrați foarte mult și la câțiva kilometri distanță de obiceiurile proaste din trecutul vostru. Este o zi bună pentru a fi răsplătiți cu o bătaie frumoasă pe spate și poate chiar cu un pic de răsfăț, doar pentru a vă menține motivat să rămâneți la rutina câștigătoare. Știți când faceți ceva care este bine pentru voi, deoarece sentimentele voastre vor tinde să fie sporite. Dacă sunteți fericiți, atunci sunteți cu siguranță pe drumul cel bun.

Se pare că, în sfârșit, veți putea să închideți ușa problemelor anterioare de la serviciu sau de la școală. Încearcă să nu vă opriți asupra lucrurilor care au trecut. Nu este sănătos și nu este deloc distractiv! În acest moment trebuie să vă orientați spre o nouă aventură. Începeți să vă planificați următoarea vacanță, următoarea întâlnire sau următorul dvs. proiect. Este timpul să programați ceva pe care să-l așteptați cu nerăbdare, deoarece viitorul vostru este luminos.

Să rezistați tentației nu va fi dificil pentru voi astăzi. Autocontrolul dvs. este la un nivel record, mai ales pentru că începeți să vedeți în cele din urmă beneficiile tuturor eforturilor dvs. Vă place acest sentiment. Este sentimentul să primiți o recompensă pentru munca grea. Păstrați ritmul pentru că ați ajuns prea departe pentru a lăsa totul baltă. Și dacă vedeți un prieten care se luptă cu propria autodisciplină, vorbiți cu el. Va face diferența.

Situația voastră financiară este puțin cam dezordonată în acest moment, așa că stați departe de orice situație în care ați putea să cedați farmecelor unui impuls de cumpărare. Cea mai mare problemă este că vă pierdeți concentrarea. Nu sunteți la fel de organizat ca pe vremuri când calculați fiecare bănuț. Odată ce veți fi un pic mai disciplinat în ceea ce privește echilibrarea conturilor, o veți putea face din nou.Aşa arată oraşul care a stat în adâncuri vreme de 90 ani. Apele s-au retras, iar ceva şocant a ieşit de-acolo

Nu există niciun motiv pentru care să vă fie frică să pășiți într-o lume nouă astăzi. Energia voastră nu vă va dezamăgi, iar dorința de a experimenta evenimente ciudate și provocatoare va deveni doar mai puternică, așa că trebuie să o satisfaceți! Nu există o modalitate mai bună de a obține acea senzație „hei, pot face asta!” decât ieșind din zona voastră de confort și încercând o nouă sarcină sau hobby. Respirați adânc și scufundați-vă. Ce așteptați? Va fi o zi interesantă.

Ați putea crede că, punându-vă limite, vă veți oferi mai multă autodisciplină. Cu siguranță nu este cazul, mai ales astăzi, când ar fi mai bine să vă lăsați duși de val. Destul cu restricțiile autoimpuse. Aveți nevoie de mai multă libertate în viața voastră și ar trebui să vă o acordați. Nu programați totul la un minut. Lăsați loc pentru spontaneitate și idei de ultim moment. De obicei sunt cele mai bune.

Nivelul vostru ridicat de energie este astăzi o binecuvântare mixtă. Vă va ajuta să scăpați foarte mult de sarcini, dar ar putea declanșa o oarecare tensiune între voi și oamenii care se mișcă mult mai încet decât voi. Modificările au loc în cadrul grupului dvs. și nu toată lumea este pe aceeași lungime de undă. Aceasta este o oportunitate minunată pentru voi de a deveni un lider pentru alții. Sunt puțin pierduți și caută o modalitate de a obține o anumită soluție. Împărtășiți-vă ideile cu ei.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here