Vlad Voiculescu a făcut un nou gest controversat duminică, când a ieșit să vorbească public exact după ce își începuse declarațiile și prim-ministrul Florin Cîțu, contrar cutumelor politice. Camerele de luat vederi au surprins ulterior un dialog halucinant între ministrul Sănătății și consiliera sa.

Consilieră: Am ieșit în același timp.

Vlad Voiculescu: Păi n-a zis….?

Consilieră: Îmi scrisese Ema că anunțase Cîțu că iese după ce vorbești tu.

Dialogul între ministrul Sănătății și consiliera sa a fost surprins la finalul declarațiilor de presă. Vlad Voiculescu era mirat că a vorbit în același timp cu Florin Cîțu și că premierul nu l-a așteptat. În realitate însă, prim-ministrul își începuse declarațiile cu câteva minute înainte de Vlad Voiculescu.

Mai mult decât atât, potrivit B1 TV, pe parcursul zilei consilierii de comunicare din echipa lui Vlad Voiculescu au trimis mai multe informări contradictorii în legătură cu momentul declarațiilor.

Harababura declarațiilor la Ministerul Sănătății. Informări contradictorii depsre momentul declarațiilor:

 

  • Ora 15:26 – Vlad Voiculescu anunță că va face declarații de presă de la ora 15:45, pe tema transferului de pacienți de la Spitalul Foișor și cu privire la actuala situație sanitară;
     
  • Ora 15:32 – Vlad Voiculescu mută ora declarațiilor la 16;
     
  • Ora 15:49 – Ministerul Sănătății anunță că Voiculescu va vorbi după declarațiile făcute de premier la capătul ședinței CNCCI.

În loc să aștepte așa cum promisese, ministrul Sănătății a început să vorbească și el după câteva minute.

Ben-Oni Ardelean (PNL): În România, așa ceva nu s-a întâmplat în 30 de ani. E o premieră în istoria guvernamentală

 

Deputatul Ben-Oni Ardelean, vicepreședintele PNL, a vorbit despre scena de duminică, precizând totodată că mâine va solicita oficial în interiorul partidului demiterea ministrului Sănătății.

„Eu ceea ce vreau să spun, că de 30 de ani în România așa ceva nu s-a întâmplat, ceea ce s-a întâmplat astăzi. Este o premieră în istoria guvernamentală, adică să iasă premierul și în același timp un ministru să vorbească peste el, dându-i flit până la urma urmei premierului. Eu nu cred că o astfel de procedură managerială – să nu-i spun guvernamentală, că deja mi se pare mult prea mult – trebuie să rămână trecută cu vederea. În al doilea rând, eu ceea ce cred este că domnul Voiculescu face intenționat chestiunile respective. Eu nu cred în coincidențe, nu cred în chestiuni care se întâmplă așa peste noapte, nu cred că mulțimea aceea de consilieri onorifici, pe care domnia sa îi are și care ar trebui să îl informeze zi și noapte ce se întâmplă în jurul său, sunt atât de paraleli cu lumea înconjurătoare. Eu cred că aceștia chiar trebuiau să îl informeze”, a declarat parlamentarul PNL.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here