Gheorghe Dimitrescu, consulul României de la Bonn, din Germania, urmărit penal alături de șef al PSD Liviu Dragnea, a fost revocat din funcției, de către premierul Florin Cîțu.

Informarea a fost transmisia de Guvern al Romaniei, in urma sidintei din data de 15 ianuarie 2021. Gheorghe Dimitrescu este acuzat de procurorii DNA de infracțiune de trafic de influență.

Gheorghe Dimitrescu este acuzat că a platit din partea PSD suma de 100.000 de dolarii  unor firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu o întâlnie  mai rapidă cu oameni de top ai administrației din SUA. Liviu Dragnea este considerat omul-cheie care l-a pus pe Dimitrescu consul al Romaniei la Bonn, trimis in aceasta functie in anul 2018, prin semnătura lui Teodor Meleșcanu, ministru de Externe la acea vreme.

Demersurile pentru planificarea si cheltuirea acestor bani, cu scopul ca Dragnea sa se intalneasca cu Donald Trump și Mike Pence ar fi fi început pe data de 24 aprilie 2017. Dimitrescu a fost deputat PSD și consilier al lui Florin Iordache, iar în trecut a fost consul al României la Strasbourg, Franța și consul general la New York, SUA.

Bătrânul a sunat la ușa ei, i-a dat o scrisoare și apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUSIT. Ce scria acolo


sursă

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here