Gabriela Firea, prim-vicepreședinta PSD, l-a acuzat pe Vlad Voiculescu, noul ministru al Sănătății, că a compromis în totalitate campania de vaccinare. Social-democrata susține că inclusiv liderii PNL au început să reacționeze în acest sens. Ea a făcut referire la Emil Boc, primarul Municipiul Cluj-Napoca, și eurodeputatul Rareș Bogdan, despre care spune că „vorbesc amândoi despre «bătaia de joc» a ministrului Vlad Voiculescu”.

Vlad Voiculescu, acuzat de Gabriela Firea, prim-vicepreședinta PSD, că a compromis în totalitate campania de vaccinare

 

„Cea mai mare cacealma politică este guvernarea dreptei unite, la egalitate cu guvernarea locală care a promis un nou București și oferă frig, austeritate și ignorarea cetățenilor. Noul ministru al Sănătății a compromis în totalitate campania de vaccinare! Nu o spunem doar noi, simt românii și au început să reacționeze și liderii PNL. Deocamdată, domnii Boc și Rareș Bogdan. Vorbesc amândoi despre «bătaia de joc» a ministrului Vlad Voiculescu. Despre cum se dau «sarcini» primarilor, fără sursă de finanțare. De câte ori am repetat acest adevăr crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a îngenunchiat administrația locală iar acum îi desăvârșește opera Vasile Cîțu. Când semnalam abuzurile guvernării #dedreapta la ciolan, peneliștii tăceau. Să nu-și deterioreze poziția în partid. Au pus mai presus cariera lor, decât interesul cetățenilor”, a declarat Gabriela Firea, potrivit postării publicate luni pe pagina de Facebook a Partidului Social Democrat.

În aceeași declarație, Gabriela Firea a vorbit și despre București și susține că „prin minciună, manipulare și furt «s-a ales» primarul de dreapta”.

„Prin minciună, manipulare și furt «s-a ales» primarul de dreapta. Nu-l interesează avariile, nu se implică în rezolvarea problemei apei calde și a căldurii, zăpada să cadă cât vrea ea, nu-l incomodează, de trafic sa se ocupe Brigada Rutiera, «nu-i atributul primarului» – era doar pe timpul meu, poluarea să mai aștepte, nu e o urgență pentru noul primar. Pentru el este urgent să facă abuzuri și să oprească o demolare a unei clădiri din București care nu a fost declarată, tot de către oamenii de dreapta din Ministerul Culturii, monument istoric, dar se duce pe teren și îi amenință pe proprietari ca nu le semnează autorizație de construire – abuz după abuz – instituțiile sigur sunt pe fir, pentru noul primar a fost prioritar să oprească lucrările la Pasajul Doamna Ghica, la șantierul din Prelungirea Ghencea – o zona foarte aglomerată a Capitalei -, inclusiv să stopeze cinic lucrările la blocurile de locuințe sociale”, a adăugat Gabriela Firea, prim-vicepreședinta PSD.

 

Prim-vicepreşedintele #PSD Gabriela Firea: „Cea mai mare cacealma politică este guvernarea #drepteiunite, la egalitate…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Luni, 11 ianuarie 2021

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here