Deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL, a susținut că social-democrații doresc amânarea adoptării bugetului de stat pe acest an deoarece sunt conștienți că „s-a terminat cu hoția”. Roman a mai spus că PSD nu e capabil să înțeleagă faptul că investițiile sunt cheia succesului în economie. Totodată, liberalul a afirmat că președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu e credibil în declarațiile despre cum liberalii au introdus taxe noi deoarece „el era obișnuit cu taxa de bișniță, dar îi spunea comision”.

 

Florin Roman (PNL), replică pentru PSD pe tema bugetului

 

„Cine-a stat cinci ani la ruși, nu poate gândi ca Bush! Este cazul socialiștilor din PSD, care după 50 de ani de comunism nu pot înțelege că investițiile sunt cheia succesului economic!

Au rămas fără replică când Florin Cîţu a anunțat cel mai ambițios buget bazat pe investiții din ultimii 31 de ani!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

El i-a acuzat apoi pe social-democrați că au mințit când au susținut că liberalii au introdus taxe noi, când au spus că nu sunt bani la Sănătate și când au vorbit despre banii pentru biserici.

„Au mințit ca am introdus taxe noi, fără să precizeze care. Nu vă luați după Marcel Ciolacu, el era obișnuit cu taxa de bișniță, dar îi spunea comision! De la blugii de la Buzău…

Au mințit că nu sunt bani la sănătate. Aici nu-i condamn. Nu pricep. Ei au comparat mere cu pere și chiar au crezut ca au dreptate, până le-a explicat Cîțu ca la agiamii, că nu este vorba de șpaga lui Pintea sau Bănicioiu!

Au mințit când au vorbit de banii pentru biserici. Marcele, banii se dau doar după ce sunt depuse cererile. În baza unor proiecte. Pe bune, nu pe comision, Marcele cum lucrați voi! Îți explică Firea, dacă nu pricepi…”, a mai scris Roman, pe Facebook.Ce EFECTE are paracetamolul asupra corpului uman și care e doza maximă recomandată

În finalul postării, el a precizat că PSD vrea să amâne adoptarea bugetului pe acest an deoarece e conștient că s-a terminat cu hoția: „De fapt, PSD încearcă amânarea adoptării bugetului! De ce? Pentru români? Nu… Pentru că S-A TERMINAT CU HOȚIA!”.

 

PSD a pregătit „mii de amendamente” la Legea bugetului de stat

 

Duminică dimineață, Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a declarat că social-democrații vor depune amendamente la proiectul de buget pentru creșterea alocațiilor, a salariilor bugetarilor și a pensiilor.

„Pot să vă spun că avem aceste amendamente pe care o parte le-am prezentat astăzi, dar sunt şi foarte multe amendamente pe fiecare judeţ în parte. Eu cred că vor fi, dacă le adunăm, câteva mii”, a precizat Grindeanu.

Duminică seară, liderul partidului, Marcel Ciolacu, a catalogat drept „o tâmpenie” proiectul de buget adoptat de Guvernul Cîțu și a precizat că PSD va depune moțiune de cenzură dacă amendamentele nu-i vor fi adoptate.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here