Deputatul PNL Florin Roman a declarat, luni seară, că pentru scandalul de săptămâna trecută de la spitalul Foișor nu trebuie găsiți „țapi ispășitori” în altă parte decât la Ministerul Sănătății.

 

 

„Nu cred că îi face bine domnului Voiculescu dacă, indiferent de bâlbele pe care le are în fruntea ministerului, din spirit de solidaritate, încercăm să găsim tot timpul țapi ispășitori în alte curți decât cea a Ministerului Sănătății”, a declarat Roman, pentru Digi24.

Liberalul a ținut apoi să laude autoritățile locale că „au salvat majoritatea spitalelor din România pentru că au investit enorm”, în condițiile în care „Ministerul Sănătății a avut practic ani de zile în care alocarea către spitalele din România a fost zero lei, din lipsă de bani”.

Roman a mai spus că „avem tot ce ne trebuie pentru a depăși această situație”, referindu-se apoi a ventilatoare pentru pacienții COVID, resursa umană (”și aici Ministerul Sănătății este obligat să intervină prin detașarea specialiștilor în prima linie a frontului”) și resursa financiară.

„Ne lipsește comanda pe o singură voce, managementul operațional de la nivelul DSU și susținerea și probabil o colaborare mai bună cu Ministerul Sănătății”, a mai declarat Florin Roman.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here