Deputatul PNL, Florin Roman, a anunțat că a depus solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, dar și pentru revocarea Renatei Weber, din funcția de Avocat al Poporului, iar acum așteaptă voință și un vot în plen, după cum a scris joi pe contul său de Facebook.

„Bună ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care așteptăm marea epurare: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea, Pensii speciale.

Am depus astăzi și solicitările privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, respectiv revocarea din funcție a doamnei Renate Weber. În concluzie, voință și un vot în plen”, a scris deputatul PNL pe rețele sociale.

 

 

Bună ziua tuturor, dar mai ales acelora dintre noi care așteptăm marea epurare:Renate WeberFlorin Iordache

Publicată de Florin Roman pe Joi, 11 februarie 2021

 

Ludovic Orban a anunțat că va fi reluat procesul pentru demiterea Avocatului Poporului

 

În cursul acestei săptămâni, și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a anunțat că va fi reluat procesul de demitere al Renatei Weber din funcția de Avocat al Poporului.Au mutat tot oraşul într-o singură clădire. Acesta este blocul ce joacă rol de localitate

„Da. (…) În cel mai scurt timp posibil. Depinde şi de partenerii noştri”, a declarat Ludovic Orban la Palatul Parlamentului când a fost întrebat dacă actuala majoritate parlamentară o va schimba din funcție pe Weber.

Referitor la demiterea lui Florin Iordache din funcția de președinte al Consiliului Legislativ, el a explicat:

„Privitor la anumite instituţii de subordonare parlamentară am format nişte grupe de lucru care trebuie să ne prezinte în termen de două săptămâni un plan de acţiune pe fiecare (instituţie – n.r.). În unele cazuri este nevoie de modificare legislativă, în unele cazuri, cum este cazul TVR, Radio este suficientă respingerea raportului, dar şi în acest caz am stabilit să ne propunem un plan de acţiune pe care îl vom dezbate în coaliţie şi vom stabili calendarul de acţiune”, spunea președintele PNL.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here