Premierul Florin Cîțu se alătură campaniei Ministerului Mediului și renunță la mașină vineri. 

Premierul se alătură campaniei ”Vinerea Verde – Stop! Azi, mașina stă pe loc” și susține că nu este o nouătate să meargă pe jos.

“Merg pe jos de foarte multe ori. În timpul săptămânii, când vremea e frumoasă, merg pe jos. Așa voi merge și vineri, nu e ceva nou pentru mine”, spune Florin Cîțu.

Întrebat dacă va merge pe jos chiar și dacă ninge, premierul a răspuns: “Da, merg tot pe jos. Îmi iau o geacă”.

Ministerul Mediului a lansat, miercuri, iniţiativa “Vinerea Verde” prin care invită cetăţenii să renunţe la autoturism în ultima zi lucrătoare a săptămânii şi să folosească mijloace de transport mai puţin poluante.

“Am ales ziua de vineri pentru că este de foarte multe ori zi scurtă, este oricum casual şi există deja acest obicei de a nu mai veni cu cravată, de a nu mai veni la ‘patru ace’ şi atunci pentru toată lumea poate să fie o alternativă mai lejeră varianta cu deplasarea cu alte mijloace de transport”, a mai spus ministrul.

Acesta a subliniat că a testat metroul în urmă cu două săptămâni, iar marţi s-a deplasat cu STB-ul (Societatea de Transport Bucureşti), urmând să aleagă una dintre aceste variante de transport în zilele de vineri.

 

Ce nume va purta fetița Ginei Pistol cu Smiley





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here