Florin Cîţu merge sâmbătă dimineață într-o vizită de lucru în judeţul Vrancea. Premierul va participa la o dezbatere organizată de Consiliul Judeţean cu reprezentanţii structurilor asociative ale unităţilor administrativ-teritoriale privind bugetul pentru acest an.

În cadrul dezbaterii vor fi  discutate subiectele Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, investiţiilor şi oportunităţi de finanţare cu fonduri europene, măsuri fiscale pentru anul 2021.

La eveniment participă structuri asociative ale UAT-urilor din judeţul Vrancea – Asociaţia Municipiilor din România, Asociaţia Oraşelor din România, Asociaţia Comunelor din România, Asociaţia Secretarilor de Primării din România -, precum şi primari, conducerea Instituţiei Prefectului Vrancea, reprezentanţi ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea, ai Direcţiei de Sănătate Publică, oameni de afaceri vrânceni.

Potrivit CJ Vrancea, aceasta este prima vizită oficială în teritoriu a premierului Florin Cîţu de la învestirea sa în funcţie.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here