Premierul Florin Cîțu spune că membrii Guvernului vor fi evaluați pe criterii de performanță și nu pe baza a ceea ce spun că fac.

 

Florin Cîțu: Îmi voi exercita acest mandat aș cum sunt atribuțiile date de Constituție

 

”Îi asigur pe toți membrii cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanței, pe baza a ceea ce fac, și nu pe ceea ce spun că fac”, a declarat Florin Cîțu, luni, la finalul ședinței conducerii PNL.

Întrebat dacă le va oferi celor din coaliție garanții că nu va mai demite vreun ministru înainte de a se consulta cu ei, Florin Cîțu a răspuns: ”Nu s-a cerut așa ceva. Îmi voi exercita acest mandat aș cum sunt atribuțiile date de Constituție. Nu voi încălca niciodată Constituția României pentru nimeni și pentru niciun motiv”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Întrebat, de asemenea, dacă, în cazul în care ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, va contina criticile la adresa premierului, acesta ar putea fi revocat din funcție, Florin Cîțu a răspuns: ”Voi evalua miniștrii pe creea ce fac, nu pe ceea ce spun că fac. Vorbim de reforme, și le-am cerut miniștrilor, din primul moment, să facă reforme și au avut suținerea mea. Până în momentul acesta, și am vorbit deja despre cheltuielile bugetare, încă nu am văzut un plan de reducere a acestor celtuieli bugetare. Aștept acest plan de reformă. (…) Aștept planul de reformă pentru fiecare minister. Cel mai simplu mod de a face reformă este să te uiși la propriul minister”. 

Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here