Premierul Florin Cîțu a anunțat, după întâlnirea cu membrii Coaliției pentru Dezvoltarea României, că unul dintre cuvintele de ordin este eficientizarea, în special în acestă perioadă grea, generată de pandemia de COVID-19, așa cum a precizat chiar el pe contul de Facebook.

 

Cîțu, discuții cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României

 

În cursul zilei de marți, premierul Cîțu s-a întâlnit cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, alături de care a discutat despre predictibilitate și stabilitate în domeniul fiscal, digitalizare și simplificarea interacțiunii cu instituțiile statului, reducerea dezechilibrelor de pe piața muncii, stimularea investițiilor și a absorbției fondurilor europene și transparență în cheltuirea banilor alocați fie de la bugetul de stat, fie atrași prin programe de finanțare europene sau prin Planul Național de Redresare și Reziliență .

„Extrem de utilă întâlnirea pe care am avut-o astăzi – alături de ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, ministrul investițiilor și proiectelor europene, Cristian Ghinea, și ministrul mediului, apelor și pădurilor, Barna Tánczos – cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Am discutat despre predictibilitate și stabilitate în domeniul fiscal, digitalizare și simplificarea interacțiunii cu instituțiile statului, reducerea dezechilibrelor de pe piața muncii, stimularea investițiilor și a absorbției fondurilor europene și transparență în cheltuirea banilor alocați fie de la bugetul de stat, fie atrași prin programe de finanțare europene sau prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Discuțiile mi-au confirmat că direcțiile pe care echipa guvernamentală le consideră prioritare în etapa actuală au fost identificate ca fiind prioritare și de partenerii noștri de discuții din mediul de afaceri.

Cuvântul de ordine este eficientizare, mai ales în această perioadă de constrângeri prin care trecem din cauza pandemiei și pe care ne dorim ca România și toți românii să o depășească cu bine. Este important ca în perioada care urmează să gestionăm eficient resursele de care dispunem, din perspectiva priorităților care se conturează pentru perioada următoare.

Rămânem în continuare deschiși dialogului cu societatea civilă și cu mediul de business, pentru a identifica împreună cele mai bune soluții în efortul nostru comun pentru relansare post-pandemie”, a scris Florin Cîțu pe contul său de Facebook.Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

 

Extrem de utilă întâlnirea pe care am avut-o astăzi – alături de ministrul finanțelor, Alexandru Nazare, ministrul…

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 26 ianuarie 2021

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here