Premierul Florin Cîțu a declarat, duminică, după ședința Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), că așteaptă ca cei de la USR PLUS să desemneze un nou ministru al Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu. Prim-ministrul nu a vrut să comenteze faptul că USR PLUS a anunțat că nu îl mai susține la șefia Guvernului, precizzând că toate discuțiile de acest fel vor avea loc în ședința coaliției.

”Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR PLUS. Este un portofoliu care revine USR PLUS. Până atunci, voi asigura interimatul și mă voi asigura că lucrurile vor funcționa în mare parte bine”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat cum vede declarațiile celor de la USR PLUS, care condiționează desemnarea unui ministru al Sănătății de demisia sa din fruntea Guvernului, Florin Cîțu a răspuns: ”Tot ce înseamnă discuții politice vor avea loc în coaliție, cu cele trei formațiuni politice”.

Întrebat, de asemenea, care ar putea fi remaniat Cătlin Drulă din funcția de ministru al Transporturilor, Drulă fiind unul dintre cei care au criticat în termeni duri decizia sa de a-l demite pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, premierul a precizat: ”V-am spus că eu nu comentez opiniile membrilor cabinetului. Tot ceea ce pot să-i asigur pe membrii cabinetului este că de fiecare dată, voi face o evaluare corectă, bazată pe ceea ce fac, nu pe ceea ce spun”.

Florin Cîțu: Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR PLUS. Este un portofoliu care revine USR PLUS. Până atunci, voi asigura interimatul

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here