Premierul Florin Cîţu a avut o întâlnire joi cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România, asigurându-i că solicitările lor vor fi respectate. 

Aceștia i-au cerut premierului ca bursele școlare și cheltuielile cu asistenții persoanelor cu handicap șă fie incluse în proiectul bugetar. 

„Astăzi (joi – n.r.) am avut o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor din România. Am dezbătut mai multe aspecte legate de alocările necesare la nivelul oraşelor mici şi mijlocii, astfel încât administraţiile locale să poată asigura continuarea proiectelor de dezvoltare locală şi demararea altor proiecte de interes pentru comunităţile respective.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, după ce va primi acordul Comisiei Europene, reprezintă o oportunitate şi pentru oraşele mici şi mijlocii de a atrage cofinanţările de care au nevoie pentru anumite proiecte.

I-am asigurat că distribuţia bugetară, aşa cum este ea gândită în proiectul de buget pentru anul în curs, va asigura finanţările pentru bursele şcolare şi, în proporţie de 90%, aşa cum este prevăzut, finanţarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi şi ale asistenţilor acestora”, a precizat Florin Cîţu joi pe Facebook. 

 

 

Câți BANI primește o stewardesă la Wizz Air pentru o singură zi de zbor? Ce salariu încasează lunar

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here