Presiunea din stradă, pe fondul manifestațiilor anti-restricții, respectiv tensiunile din Parlament au un impact foarte puternic asupra senatoarei AUR Evdochia Aelenei. Aceasta a susținut un discurs prin care și-a exprimat revolta față de atacurile care se aduc formațiunii politice pe care o reprezintă, din partea colegilor din Parlament. 

Luptele în executiv sunt dure, iar Evdochia Aelenei, de la AUR, a răbufnit în plen. 

„Sunt din AUR, dar sunt un om integru, nu sunt extremistă și muncesc de la 19 ani. Nu am furat de la nimeni, nimic și nu am jignit pe nimeni, niciodată. 

Vă rog din suflet, nu ne mai jigniți, că nu pentru asta am venit în Parlamentul României! Să fiu călcată în picioare, după 35 de ani de muncă, în reanimare. Eu am vrut și vreau binele acestei țări, nu să fiu călcată în picioare! Mulțumesc! Adică, nici măcar nu vă mulțumesc!”, a declarat Aelenei. 

 

 

Replica lui Claudiu Târziu, copreședinte AUR, în urma acuzațiilor de extremism

 

În această săptămână, Claudiu Târziu, de la AUR, a răspuns, de asemenea, acuzațiilor de extremism. Tânăr din Constanţa, mesaj disperat de la geam către protestatari: ‘A murit tata acum două zile de Covid și voi protestați? Să vă fie rușine’ / Reacția protestatarilor

„România este victima unei operaţiuni de compromitere speciale, desfăşurate de forţe mai mult sau mai puţin vizibile, o operaţiune care vrea să transforme statul român într-un stat xenofob, rasist şi antisemit. O operaţiune care în acest sens a luat ca primă ţintă Partidul AUR. AUR este acuzat, de la cel mai înalt nivel, că este un partid neofascist, antisemit (…)

Niciun document programatic al nostru nu arată că am fi astfel. Mi se pare extrem de grav că persoane care deţin funcţii înalte în statul român vehiculează astfel de aserţiuni (…)”, a declarat copreședintele AUR.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here