Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a făcut un control spontan printre angajații Primăriei și i-a găsit beți pe doi dintre ei. Unul avea alcoolemia chiar de 0,85 la mie. „Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat…”, a remarcat Lasconi.

„Angajat beat la serviciu

Ce dulce e viața când ai job sigur la stat! 

Am început controale spontane printre angajații Primăriei cu….etilotestul.

Azi am verificat doi angajați. Pe unul l-am trimis acasă pentru că alcoolemia e de 0,85 la mie alcool pur în aerul respirat. Asta înseamnă că e beat. 

Dacă era la volan ar fi avut dosar penal riscând închisoare de la unu la cinci ani. Dar cum e angajat la stat….”, a scris Elena Lasconi, pe Facebook.

Foto: Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel / Facebook

Foto: Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel / FacebookTemplul indian cu o uşă din aur pe care n-o poate deschide nimeni. Ce se ascunde aici poate provoca Al III-lea Război Mondial

 

Elena Lasconi a vrut să-l dea afară pe șeful Poliției Locale, dar s-a izbit de birocrație

 

Elena Lasconi a anunțat, în luna noiembrie a anului trecut, că îl va demite pe șeful Poliției Locale pentru că nu s-a asigurat că sunt impuse regulile anti-COVID-19 la principala piață din oraș.

Recent, într-un interviu pentru NewsWeek România, aceasta a afirmat că încă nu l-a putut demite deoarece procedurile la stat sunt extrem de complicate.

„Trebuie să faci proceduri, să faci hârtii. Și suntem în proces de a face hârtii, de a ne îngropa în munți de hârtii, pentru că legea protejează funcționarul public. Codul admnistrativ îl protejează. Nu este deloc ușor. Eu vin din mediul privat, nu am lucrat la stat niciodată. La stat, lucrurile sunt extraordinar de greoaie. Eu știam un lucru înainte: dacă voiam să fac un proiect și să iasă un lucru bun, adunam în jurul meu oameni buni și ne apucam de treabă. Ei, nu poți să faci asta la stat”, a declarat Elena Lasconi, pentru NewsWeek România. 
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here