Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, despre tehnici de meditație și menținere a echilibrului atunci când sunteți copleșiți de probleme, dar și despre energiile benefice ale vindecării spirituale și despre frecvențe specifice vibrațiilor înalte, despre înțelegerea superioară a misterelor universului.

 

Cum ne putem conecta situațiilor favorabile

 

Alina Bădic, alături de invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Mârț, a discutat despre cum ne putem conecta cu situațiile favorabile, ca evenimentele neplăcute să ne afecteze cât mai puțin.

Suntem în post și este o perioadă foarte importantă în ceea ce înseamnă purificare, conectarea la vibrații înalte, frecvențe specifice vibrațiilor înalte. Alături de invitații săi, Alina Bădic a discutat despre modul în care ne putem restabili energia organismului și echilibrul.

Nu este atât de ușor, dar câteodată ne trezim mult prea târziu și suntem deja devitalizați. Este o perioadă în care se poate observa o amprentă deosebit de puternică a eclipselor, ce ne duc într-o stare exagerată de angoasă și de teamă, revoltă și conflict, pe care nu ne-o putem explica.

 

Aşa arată oraşul care a stat în adâncuri vreme de 90 ani. Apele s-au retras, iar ceva şocant a ieşit de-acolo

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here