Diana Șoșoacă refuză PSD, după ce Marcel Ciolacu și-a manifestat aprecierea față de senatoarea exclusă din AUR și a lăsat o ușă deschisă pentru un eventual „transfer” în tabăra social-democrată. 

Răspunsul Dianei Șoșoacă pentru PSD este categoric. Potrivit senatoarei, partidul lui Marcel Ciolacu și Paul Stănescu trebuie să treacă prin schimbări majore: renunțarea la baronii locali și recunoașterea că a susținut proiecte nocive ale PNL. 

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură.

PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară. Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

 

Diana Șoșoacă, pe placul lui Marcel Ciolacu

 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, marți, în cadrul unui interviu despre posibilitatea ca senatoarea independentă Diana Șoșoacă să se alăture PSD. Ciolacu nu a negat posibilitatea și a spus că el nu a văzut „derapaje” ale Dianei Șoșoacă până acum. 

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unui interviu la DC News.

SRI angajează! Iată ce posturi pot fi ocupate și ce condiții trebuie să îndeplinești

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here