Diana Șoșoacă este probabil cea mai vizibilă figură publică din România, care se opune restricțiilor anti-COVID-19, impuse de Guvern. Senatoarea care a devenit cunoscută publicului larg de anul trecut, din timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, a participat weekendul trecut la protestele anti-restricții, acțiune în urma căreia premeirul Florin Cîțu și ministrul de Interne, Lucian Bode, au reacționat. 

Diana Șoșoacă a fost amendată în urma participării la protestele organizate sâmbăta trecută. Ministrul de Interne a făcut anunțul, care a transmis faptul că senatoarea a primit de-a lungul timpului multe sancțiuni. 

„Doamna senator este campioană la amenzi”, a declarat Lucian Bode luni, 22 martie. 

 

Reacția lui Florin Cîțu, după protestele anti-restricții la care a participat Diana Șoșoacă

 

Despre Diana Șoșoacă a vorbit și Cîțu, care a criticat-o pe senatoare.

„Din păcate, avem și parlamentari care instigă la nerespectarea legii. Aici e o problemă morală cred. Sunt parlamentari care fac  legea, dar nu respectă legislația în vigoare. Sunt liberal, nu am o problemă cu protestele, dar să o facă respectând legea. Să poarte mască!”, a declarat Florin Cîțu în cadrul conferinței de presă susținute luni. 

Pentru protestele de weekendul trecut, senatoarea a primit amenzi în valoare de 4.500 de lei. 

Suma incredibil de mică pe care au plătit-o românii la precomanda pentru Dacia Spring. Şoferii au dat buluc şi au blocat site-ul companiei

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here