Administrația Prezidențială precizează că întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu Patriarhul Daniel, în cursul zilei de marți, se înscrie în seria dialogurilor periodice care au ca subiect contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la binele comun.

Totodată, Administrația Prezidențială transmite că preşedintele apreciază acţiunea Bisericii Ortodoxe şi a celorlalte culte în cadrul efortului de depăşire a pandemiei.

”Întâlnirea se înscrie în seria dialogurilor periodice pe care preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, le are cu Părintele Patriarh Daniel, care au ca subiect contribuţia Bisericii Ortodoxe Române la binele comun şi aprofundarea dialogului dintre Biserică şi autorităţile publice. ​Preşedintele României apreciază intensificarea acestui dialog în ultima perioadă şi acţiunea BOR, alături de celelalte culte, la efortul de depăşire a pandemiei şi la reducerea impactului acesteia asupra celor în suferinţã şi nevoie”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele Klaus Iohannis a reiterat importanţa respectării măsurilor de siguranţă sanitară şi a continuării procesului de vaccinare, singurele modalităţi pentru revenirea la o viaţă normală.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here