Primarul Nicușor Dan a anunțat, în platoul B1 TV cum vor fi desfințate companiile municipale, începând cu Compania Turistică București, a cărei procedură de desfințare a început deja.

„A început procedura de desfințare, este o companie care de mai bine de un an de zile nu a mai avut nicio comandă și pur si simplu oamenii nu au mai emis o factură nu au mai avut un contract, pur și simplu stau și consumă din capitalul social pe care Consiliul General i l-a dat.

Putem să ne lipsit de serviciile lor și asta a decis Consiliul General azi, să înceapă procedura de lichidare. Pentru toate celelalte o să facem același lucru numai că sunt niste chestiuni tehnice care trbeuie reglate. Ele au, pe de-o parte, bani de încasat de la Primăria Capitalei, pe de altă parte au frunizori pe care nu i-au plătit pentru că Primăria Capitalei este în situația financiară delicată.

Există contracte de muncă, sindicate, salarii compensatorii – este o situație juridică care trebuie să fie tratată de la caz la caz, dar o să vedeți progrese importante până în vara asta”, a declarat primarul Nicușor Dan, în emiisunea Actuatliatea cu Tudor Mușat.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here