Senatoarea Diana Şoşoacă s-a alăturat duminică seară, în Buzău, unui grup de circa 30 de protestatari anti-restricții. Ea a venit cu un sac în care a susţinut că sunt puşi cei care mor de COVID. În cursul zilei, numărul protestatarilor în Buzău s-a apropiat de 60.

 

Diana Şoşoacă, încă un derapaj, de data aceasta la protestul anti-restricții din Buzău

 

Șoșoacă a fost așteptată pe treptele clădirii în care se află Primăria Buzău. Ea a venit cu un sac negru, pe care l-a prezentat ca fiind de tipul celor în care sunt înmormântaţi cei care mor de COVID, informează News.ro, care a publicat și o imagine cu senatoarea. Fotografia poate fi văzută AICI.

De altfel, Șoșoacă a fost prezentă și la protestele din București. Ea susține că pandemia nu există și că alte state au renunțat complet la restricții. Realitatea o contrazice.

„Românii vor libertatea de a se duce la munca, la scoala, renuntarea la intentia de a vaccina copiii. Cum isi permite Guvernul ăsta sa oblige orice actiune legata de vaccinare? Numai eu cu colegii avocati si cu oamenii din popor cred ca am depasit 100 de dosare penale impotriva lor. trebuie sa se revina la redeschiderea horeca, a gradinitelor. Nu există pandemie”, a spus Diana Şoşoacă.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here