După valul de tragedii și de incertitudini legate de spitalele din țară, respectiv de criza COVID-19 și scandalul cifrelor „măsluite”, deputatul PNL Florin Roman cere demisia lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății. 

„Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă tot soiul de petarde… Fumigene, pentru a-și acoperi incompetența!

Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID-19 în perioada alegerilor parlamentare. O acuzație extrem de gravă!”, a declarat Roman pe pagina sa de Facebook. 

 

Florin Roman (PNL), mesaj tăios pentru Vlad Voiculescu (USR PLUS): „Ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci!”

 

De asemenea, Roman îi reproșează lui Voiculescu faptul că este foarte absent, în ceea ce privește activitatea din teren. 

„(…) (n.r. – Nelu Tătaru) I-a lăsat moștenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 și 2 ale pandemiei.

În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren. Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci! Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență”, a mai notat Florin Roman. 

Vlad Voiculescu, fără studii și experiență în domeniul medical, a delegat o mare parte a atribuțiilor sale secretarului de stat Andreea Moldovan, cunoscută pentru faptul că a recomandat sportivilor, inclusiv fotbaliștilor, să poarte mască în timp ce depun activități fizice. Cum a fost ucis un tânăr de 21 de ani din Suceava de o căprioară? Accidentul bizar s-a petrecut în Germania

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here