Sute de directori și „directorași” ai instituțiilor de stat din România au salarii mai mari decât președintele României. Un paradox care a devenit o normalitate pentru țara noastră, în ultimii 30 de ani, plini de oameni fără expertiză în funcții-cheie, numiți în afara oricăror principii etice, doar pe criterii de partid. Printre cei care au beneficiat de funcții-cadou de-a lungul timpului se numără Dragoș Virgil Titea, membru PSD.

Dragoș Virgil Titea deține o funcție-cheie la ROMATSA (Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian), instituție aflată sub comanda Ministerului Transporturilor, unde pesedistul a fost de trei ori secretar de stat. Este director juridic și administrativ la compania de stat. Se spune că nu există bani la buget, dar Titea are venituri totale lunare mai mari decât ale președintelui Klaus Iohannis, exclusiv de la stat. 

 

CV-ul dubios al lui Dragoș Virgil Titea, pesedistul cu salariu maimare decât președintele și premierul României

 

Libertatea.ro a realizat o analiză a parcursului profesional dubios al lui Dragoș Virgil Titea. În CV nu și-a trecut activitate profesională după terminarea liceului, până la vârsta de 33 de ani, deci se poate deduce că a fost șomer. La 40 de ani a terminat o facultate de drept, al cărei nume nu l-a menționat. 

De-a lungul timpului, pesedistul a gestionat o firmă cu „păcănele”, care a acumulat datorii de peste 1,2 milioane de lei. În timpul guvernelor  PSD, schimbate la foc automat de liderul partidului, Liviu Dragnea, a avut 6 locuri de muncă plătite de la stat. 

Doar în 2017, Titea a strâns de la stat peste 56.000 de euro, adică în jur de 4.700 de euro pe lună, deci de 7 ori salariul mediu pe economie. De asemenea, soția lui Titea a fost angajată la Transelectrica, fără experiență în domeniu, cu un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here