Daniel Ghiță „schimbă foaia”. După ce a protestat în Parlament, în timpul discursului susținut de către Florin Cîțu, fostul kickboxer ar fi amenințat cu bătaia pe un alt adversar politic. 

Noua țintă a lui Daniel Ghiță ar fi deputatul USR Filip Havârneanu, un puști în vârstă de 26 de ani, deputat. Tânărul parlamentar a făcut dezvăluirea pe pagina sa de Facebook. Reacția fostului luptător din circuitele K-1 și Glory ar fi răbufnit după ce USR-istul a publicat o imagine cu Ghiță în timp ce dormea, în Parlament.

„’NU MĂ VOI LĂSA INTIMIDAT!

E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele.

PSD-istul Ghiță este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion. Altfel, nu-mi explic de ce recurge la amenințări și limbaj care nu fac onoare instituției pe care o reprezentăm. 

‘Copile, stai să vezi ce-ți fac!’ – asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat.

Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argumente”, a notat tânărul parlamentar. 

 

Daniel Ghiță, surprins în timp ce doarme în Parlament (FOTO)

 Zanni de la Survivor, mărturii cutremurătoare despre perioada grea în care a stat la orfelinat: ‘Eram ca un animal / Nu știam că sunt băiat / A fost teribil’

Scandalul dintre Ghiță și puștiul de la USR ar fi început de la imaginea postată pe Facebook de Havârneanu, în data de 2 martie, în care fostul sportiv ațipise, precum fostul parlamentar al partidului condus de către Dan Barna, Mihai Goțiu. 

„Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?”, l-a ridiculizat Havârneanu pe Ghiță.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here