Întrebat dacă mai putem vorbi despre existența guvernului Cîțu, Dan Barna a precizat miercuri că guvernul există și că are încredere în înțelepciunea coaliției pentru a găsi o soluție pentru ieșirea din impas. Pe de altă parte, Dan Barna a făcut aceste declarații, în contextul în care a anunțat că premierul Cîțu nu mi are încrederea USR PLUS.

“Acest guvern funcționează, acest guvern există. Vom avea o discuție în coaliție astăzi pentru a vedea cum mergem mai departe.

Am toată încrederea în înțelepciunea coaliției  USR PLUS- PNL-UDMR de a găsi soluții pentru ca România să meargă mai departe. Am avut o discuție cu președintele acum câteva ore.  Vom vedea dacă este necesară și medierea președintelui.

Am toată încrederea în înțelepciunea și maturitatea membrilor coaliției  în ședința pe care o vom avea astăzi, astfel încât să găsim modalitatea de a funcționa mai departe. Miza este să guvernăm pentru România care ne privește. Sunt de acord total cu premierul în această dimineață, România nu stă într-o singură persoană”, a precizat Dan Barna.

Acesta a sugerat astfel că actuala coaliție ar putea merge mai departe fără ca Florin Cîțu să mai fie premier.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here