Scandalurile din USR Diaspora continuă. Sâmbătă au fost excluși sau suspendați din partid mai mulți membri care au votat, respectând Statutul, revocarea actualului Birou politic. Votul lor a fost anulat, de data aceasta cu încălcarea Statutului, de la București, prin decizia așa-numitei grupări Barna. 

„Astăzi au fost exclusi sau suspendati din USR, filiala Diaspora, un grup foarte mare, din cei care au votat, statutar, revocarea actualului birou politic. Votul lor a fost anulat nestatutar de la București. Cartierul Barnești. Cei revocati le-au făcut sesizari, pe care le-au judecat tot ei”, a scris Ciprian Apetrei, într-o postare pe Facebook.

Acesta a mai remarcat faptul că astfel de situații, clar niște abuzuri, sunt „în mod ciudat” ignorate de restul filialelor.

 

 

Filiala Diaspora a USR e oricum pe un butoi de pulbere de când Vlad Teohari, votat de colegii săi să fie cap de listă în alegerile parlamentare, a fost lăsat pe dinafară.

De altfel, acesta a anunțat la finele anului trecut că va chema USR în instanță și-i va cere daune de 816.000 de lei deoarece candidatura sa a fost invalidată.Ce EFECTE are paracetamolul asupra corpului uman și care e doza maximă recomandată

„Dacă bunul simţ nu funcţionează, măcar justiţia să le arate liderilor politici că nu se pot comporta ca nişte satrapi. Nu vreau banii aceştia pentru mine. Dacă apelurile la decenţă şi justeţe morală nu au funcţionat, poate aceşti oameni vor realiza ce au făcut dacă vor fi sancţionaţi pecuniar”, a transmis Teohari la acea vreme.

Acesta a mai anunțat că e reprezentat în instanță de Dumitru Dobrev, care a demisionat din USR, la rândul său, după scandalul declanșat de încercarea lui Claudiu Năsui de a aduce în Ministerul Economiei o persoană acuzată de colaborare cu Securitatea. 

„Mă despart de un vis frumos pe care l-am avut noi, cei care ne-am bătut timp de un deceniu și jumătate pentru Roșia Montană, pentru patrimoniul Bucureștiului, pentru respectarea legii și a principiilor: acela că putem avea un partid parlamentar, ba chiar la guvernare, care să facă “politică altfel”, fără băieți/fete cu ochi albaștri, fără sinecuriști & pensionari la 42 de ani, fără incompetenți puși pe pile în funcții publice. Poate că va fi posibil cândva. Vom vedea”, a susținut Dobrev, în mesajul în care și-a anunțat plecarea din USR.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here