PNL a revenit cu replica, după ce consilierii locali ai partidului aflat la guvernare au fost numiți schizofrenici într-o ședință din această săptămână, de către Clotilde Armand, primarul USR PLUS al Sectorului 1.

Liberalii o somează pe Armand să înceteze cu jignirile și amenințările, prin intermediul lui Sebastian Burduja, vicepreședinte al PNL, președinte PNL Sector 1.

„Somăm public primarul Sectorului 1, care este primar cu voturile şi sprijinul şi într-un spirit de parteneriat cu PNL, să înceteze jignirile, ameninţările şi bullyingul la adresa PNL. Cea mai mare jignire dintre toate, care ne doare cel mai mult, este să fim plasaţi lângă cei împotriva cărora am luptat şi luptăm, şi anume PSD.

 

 

Nu putem accepta ca doar pentru că nu suntem de acord să ridicăm orbeşte mâna, să fim plasaţi lângă PSD. Repet: ne-am dorit o schimbare, am luptat pentru această schimbare, ne dorim un parteneriat. Americanii spun: când umbli cu un ciocan în mână, totul ţi se pare un cui. Asta descrie foarte bine situaţia de la vârful Primăriei Sectorului 1.

Dar oamenii ne spun altceva. Oamenii ne spun că au nevoie de soluţii, că nu mai vor scandal, că vor proiecte, că vor să-şi împinească aşteptările şi să onorăm încrederea pe care ne-au acordat-o prin votul lor”, a anunțat Burduja.

Miercuri, Clotilde Armand a acuzat o alianță a PNL cu PSD în Consiliul Local, după ședința de marți. 

„PNL Sector 1 și PSD s-au aliat din nou la Primăria Sectorului 1. Nu-i nimic. Voi lupta cu ei până când normalitatea va reveni în această instituție iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să umple conturile Mafiei”, a notat primarul pe pagina sa de Facebook.Drama neștiută a lui Nelu Ploieșteanu. Puțini știu acest detaliu din viața regretatului artist

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here