Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a părăsit sala în care se desfășura ședința de miercuri seară a Consiliului Local și a dat buzna în biroul viceprimarului Ramona Porumb. Liberala nu se afla acolo, fiind în sala de ședință, însă edilul de la USR-PLUS le-a transmis unor consilieri să părăsească biroul, „pentru că de a doua zi dimineața nu mai pot să rămână în Primărie și o să aibă în altă parte biroul de viceprimar”, a explicat Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Conflict deschis între Clotilde Armand și liberali. Ce a spus Sebastian Burduja, președintele PNL Sector 1, în direct pe B1 TV

 

Întrebat de Silviu Mănăstire, miercuri seară, la „Dosar de politician”, ce se întâmplă în Sectorul 1, unde se aruncă acuzații extrem de grave, și de la ce a pornit conflictul dintre liberali și Clotilde Armand, Sebastian Burduja a răspuns: „E un conflict bazat pe principii. Anumite lucruri o să vi le pot spune, altele nu, pentru că obiectivul nostru primordial rămâne interesul cetățeanului Sectorului 1. Încă încercăm să protejăm acest posibil parteneriat, pentru că nu vrem să ne întoarcem la epoca PSD-istă din Sectorul 1, știm bine unde ne-a adus. Ce vă pot spune, stilul acestui partener de guvernare pe care noi l-am susținut – ne-am implicat în campanie, un partener care a câștigat la mai puțin de o mie de voturi și este clar că aportul Partidului Național Liberal a fost absolut decisiv – este unul unilateral, este unul axat pe scandal, agresivitate, lipsa consultărilor. Toate aceste lucruri nu pot duce decât la blocaje în Primărie, ceea ce s-a și întâmplat”.

„În seara aceasta am trăit momente pe care nu credeam că o să le trăiesc. În timpul ședinței de Consiliu Local – și vă dau un singur exemplu – doamna primar Armand a decis să părăsească sala de consiliu exact când discutam situația gravă a școlilor din Sectorul 1 și faptul că sunt școli care nu sunt pregătite pentru redeschiderea iminentă. Dânsa a părăsit sala, a postat un atac politic pe Facebook. Acel atac a fost preluat pe pagina publică a Primăriei, deci mai nou site-ul Primăriei Sectorului 1 a devenit un portal de atacuri politice. După care dânsa a dat buzna în biroul viceprimarului PNL și le-a pus în vedere consilierilor care erau acolo – pentru că doamna viceprimar Porumb era în sală, la ședință, unde trebuia să fie și doamna Armand – că trebuie să părăsească acel birou, pentru că de a doua zi dimineața nu mai pot să rămână în Primărie și o să aibă în altă parte biroul de viceprimar”, a declarat președintele PNL Sector 1.

Întrebat unde să plece Ramona Porumb, Sebastian Burduja a declarat: „În altă parte, la sediul din Piața Mureș, deci oricum nu în Primăria Sectorului 1. Dânsa, revenind în ședință și colegii mei aflând ce s-a întâmplat, au interpelat-o și au spus, doamna primar, de ce ați făcut lucrul acesta, și a spus că ne-a făcut o concesie când a dat acel spațiu, acel birou viceprimarului și pentru că nu i-am votat proiectele a retras această concesie”.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here