Claudiu Târziu, liderul senatorilor AUR, a anunțat că parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor au depus un proiect de lege pentru alegerea primarilor şi a preşedinţilor de consilii judeţene în două tururi de scrutin. 

 

AUR, inițiativă pentru alegerea primarilor în două tururi

 

„Am depus un proiect de lege pentru a îndrepta o prostie pe care au comis-o vechii politicieni şi anume alegerea primarilor şi a preşedinţilor de consilii judeţene în două tururi, din motive absolut evidente”, a declarat Claudiu Târziu, miercuri.

Acesta a precizat că de când primarii și șefii de CJ-uri sunt aleși într-un singur tur „înregistrăm o contra-performanţă, înregistrăm o scădere drastică a numărului de primari noi, o mai slabă calitate a actului de guvernare locală, o perpetuare a dinastiilor locale care se dedulcesc la bugetele locale, neţinând cont de interesele oamenilor”.    

Liderul AUR și-a manifestat apoi speranța că parlamentarii USR-PLUS și PNL vor susține inițiativa, mai ales că în trecut s-au pronunțat ferm de mai multe ori în acest sens și și-au făcut un obiectiv din asta.

Claudiu Târziu (AUR): Am depus un proiect de lege pentru alegerea în două tururi a primarilor şi a preşedinţilor de consilii judeţene

Trei metode pentru a citi mesajele de pe WhatsApp fără ca expeditorul să vadă că i-ai dat cu SEEN

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here