Excluderea din partidul AUR nu marchează finalul carierei în politica românească, pentru Diana Șoșoacă. Îndepărtarea din AUR poate însemna o mare oportunitate pentru senatoarea Diana Șoșoacă. Avocata și-ar putea forma propriul grup, care să-i susțină inițiativele. Astfel, Șoșoacă ar putea acoperi electoratul care obișnuia să voteze cu PRM-ul lui Corneliu Vadim Tudor, crede sociologul Marius Pieleanu. 

„Nu Diana Șoșoacă e cel mai vizibil parlamentar AUR, ci domnul Simion. Și-a dorit să iasă din partid, pentru că nu îi convine co-președinția. Își va construi propriul grup parlamentar, constituit din nemulțumiți, care va ocupa o zonă electorală neocupată, prin dispariția PRM. Este fals că AUR a cules preponderent voturile PRM”, a declarat Marius Pieleanu la România TV. 

 

Marius Pieleanu: „AUR vrea să devină un partid cu valențe europene”

 

În opinia lui Marius Pieleanu, eliminarea Dianei Șoșoacă din AUR este o decizie inspirată a partidului, o bună strategie de imagine. 

„AUR încearcă să devină un partid frecventabil, cu valențe europene, naționalist, patriotic, vrea să dezbrace de eticheta de partid legionar, anti-semit, anti-european. Îi felicit pentru gestul făcut și le urez succes, pentru că un partid patriotic, creștin, este necesar. Nu subestimați conducerea AUR”, a mai transmis sociologul, pentru sursa citată. 

Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR la solicitarea co-președintelui Claudiu Tîrziu și a lui Sorin Lavric. Dan Tănasă a confirmat informația, pentru B1 TV.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here