Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, îl acuză pe actualul titular al portofoliului că dorește înlocuirea Consiliului de Administrație de la Metrorex cu membri de la USR. „Dacă Dănilă Prepeleac ar exista în guvernul condus de Cîțu-foarfecă, acesta nu ar putea fi altul decât Cătălin Drulă”, susține social-democratul.

Răzvan Cuc îl acuză pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, că vrea înlocuirea CA al Metrorex cu membri USR

 

„Dacă Dănilă Prepeleac ar exista în guvernul condus de Cîțu-foarfecă, acesta nu ar putea fi altul decât Cătălin Drulă. La fel ca personajul din basm și ministrul actual schimbă drumurile pe autostrăzi, autostrăzile pe drumuri expres, studiile de fezabilitate pe studiile pe aer. Adică pe ceva inexistent. La final vom constata că frustrarea ministrului, depășit de treburile propriului minister, se bate de la egal la egal cu trenurile de mare viteză existente în România. Ca în fiecare basm, personajul bun se bate cu personajul rău. Așa face și noul ministru al transporturilor în cazul Metrorex. Se crede personajul bun care vrea să învingă răul (existent) de la Metrorex, dar cu oamenii lui de la partid. Adică înlocuirea CA-ului cu membrii de la USR”, a scris Răzvan Cuc, joi, pe Facebook.

Totodată, social-democratul îl acuză pe Cătălin Drulă că „nu a înțeles că funcția de ministru este foarte diferită de cea de șef de ONG”.

„Eu știu așa: dacă vrem să construim ceva, orice, trebuie să ne apucăm de treabă! După un plan, bineînțeles și ne urmărim obiectivul de a duce la bun sfârșit ceea ce ne-am propus. Nu este cazul în ceea ce îl privește pe ministrul transporturilor de azi. Dl. Drulă nu a înțeles că funcția de ministru este foarte diferită de cea de șef de ONG și că nici nu mai e ca atunci când joci din tribună. Domnule ministru, acum joci în teren. E greu, știu!!! Sper să vadă și domnul ministru cât mai repede că la minister trebuie să aduci continut și să livrezi fapte, nu doar vorbe cum face acum”, a adăugat Răzvan Cuc.

Mai mult, fostul ministru spune despre Cătălin Drulă că „are în fiecare zi o preocupare de imagine”.

„Consecvent principiilor partidului care l-a propulsat, nu contează ce faci, contează ce se vede. De aceea, dl Drulă are în fiecare zi o preocupare de imagine. După ce a «rezolvat» drumurile Moldovei, după ce nu a înțeles cum se face un buget, dl Drulă se ocupă de metroul din București”, a declarat Răzvan Cuc.

El susține că actualul ministru e mai degrabă „preocupat de angajați, de sindicate, de spațiile comerciale”, decât să vrea să facă demersuri pentru extinderea liniilor de metrou sau pentru conectarea Capitalei de Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni.

„Să nu credeți că vrea să facă ceva, ca să extindă liniile de metrou sau că ar vrea să lege capitala de Aeroportul Henri Coandă. Ministrul e preocupat de angajați, de sindicate, de spațiile comerciale. Contează și acestea, dar nu aceste lucruri trebuie să consume timpul ministrului. Înțeleg că e supărat pe oamenii de acolo. Nu cred că a înțeles foarte bine cum stă treaba cu metroul pentru că a fost doar călător cu metroul. Înțeleg că a trimis și Corpul de Control, dar nu pot pricepe ce îl împiedică să ducă metroul până la aeroport?!… Asta ar fi o treabă de ministru. Dar încă o dată cred că îi era mai bine în opoziție când doar critica, pentru că de la putere lucrurile se văd altfel”, a mai spus Răzvan Cuc.

Mai noi, a adăugat social-democratul, Cătălin Drulă „e preocupat de valoarea biletului de metrou”.Ce nume va purta fetița Ginei Pistol cu Smiley

„Pentru că au «mărit» pensiile și alocațiile, dl Drulă și colegii lui s-au gândit să scumpească prețul călătoriilor cu metroul. Cum spuneam, un Dănilă Prepeleac nefericit și depășit de condiția de ministru… O rușine!”, a conchis Răzvan Cuc.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here