Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat, miercuri, că aleșii formațiunii vor vota moțiunea simplă pentru demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Printre altele, AUR reclamă „lipsa de moralitate” a demnitarului de la PLUS, despre care spune că și-a angajat 15 consilieri și are grijă tot de apropiații lui mai întâi „în loc să aibă grijă de pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc”.

AUR va vota moțiunea pentru demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății

 

Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății a fost intitulată „Incompetența și lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor” și va fi depusă miercuri, la Camera Deputaților, de aleșii PSD.

În acest context, AUR a vorbit și despre controversele legate de studiile lui Vlad Voiculescu.

„Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat pe Facebook diploma de studii obținută la Viena, dar și un atestat privind echivalarea ei cu o diplomă de master în România. Deși diploma vieneză a fost eliberată în 2011, echivalarea s-a făcut – ce coincidență! – abia în 2016, când la putere venise guvernul Cioloș. (Probabil că fără echivalare guvernul noilor securiști nu-l putea unge ministru, în mai 2016, pe domnul Vlad, fiu de vechi securist.)”, se arată într-o postare publicată miercuri pe pagina de Facebook a AUR.

Totuși, spune AUR, nu diploma este problema actualului ministru al Sănătății.

„Problema lui este lipsa de moralitate: le-a cerut bucureștenilor să-l voteze, apoi i-a lăsat baltă. Pentru ca apoi, abia numit ministru, să-și ia 15 consilieri, unii dintre ei foști colaboratori sau cunoscuți ai lui. În loc să aibă grijă de pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc, domnul Voiculescu tot de apropiații lui are grijă mai întâi!”, se mai arată în aceeași postare.

AUR l-a întrebat retoric pe Vlad Voiculescu dacă nu cumva a uitat de „debirocratizare” de îndată ce a ajuns ministru al Sănătății.

„Domnule Voiculescu, că n-ai nicio treabă cu medicina știm. Ce nu știm este de ce ai nevoie de 15 consilieri? Cum rămâne cu debirocratizarea pe care o susțineai înainte să ajungi la ciolan? Sau ai uitat de ea de îndată ce te-ai văzut ministru? Faptul că ți-ai luat atâția consilieri, după ce ai deja vreo patru secretari de stat, denotă că nu ești în stare să faci prea multe de unul singur. Pleacă acum și lasă locul unui profesionist adevărat, care n-are nevoie de o armată de consilieri și când merge la toaletă. Aleșii AUR vor vota moțiunea inițiată în Parlament pentru demiterea lui Vlad Voiculescu. Avem această datorie față de milioanele de români umiliți, prost tratați sau de-a dreptul ignorați prin spitale. Și avem această datorie față de cei care au murit la Matei Balș, arși de corupția, incompentența și nepăsarea unui Sistem al cărui slujbaș mărunt, cu sau fără diplomă, este și ministrul Voiculescu!”, a conchis AUR.

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt…

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat pe Facebook diploma de studii obținută la Viena, dar și un atestat…

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pe Miercuri, 10 februarie 2021

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here