Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru municipiul București pentru următoarele trei zile. Astfel, locuitorii Capitalei vor avea parte de ploi, temperaturi scăzute și chiar precipitații mixte.

 

Precipitații și temperaturi scăzute în București în următoarele trei zile 

 

Astfel, până joi, la ora 8.00, în București vremea va fi închisă și rece, vântul va sufla slab și moderat, va ploua și se vor acumula cantități de apă de până la 7 l/mp. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 7 grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 2 și 3 grade Celsius.

În intervalul 18 martie, ora 8.00 – 19 martie, ora 8.00, ANM anunță că vreme se ve menține închisă și rece pentru această dată.

”Îndeosebi din orele după-amiezii, temporar se vor semnala precipitații la început sub formă de ploaie, iar în cursul nopții mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade”, se arată în mesajul transmis de meteorologi.

În ceea ce privește intervalul 19 martie, ora 8.00 – 20 martie, ora 10.00, meteorologii anunță că vremea va continua să fie rece, cerul va fi înnorat și este posibil să mai apară precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie. Valorile termice maxime vor fi de 6-7 grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între -2 și 0 grade Celsius. De asemenea, la sfârșitul nopții sunt posibile condiții de piață.

 

 Pensionarul din Olt şi-a luat un detector de metale şi s-a jucat cu el pe lângă casă. Surpriză! Aparatul a început să bipăie… A găsit o comoară veche de 2000 ani

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here