Andy Popescu abuzat de jandarmi!!!

0
1133

Andy Popescu agresat fizic si verbal de Jandarmi in Piata Constitutiei!

Acest incident nu este singular, dar a iesit in evidenta datorita imaginii și ocupației persoanei abuzate. Un fapt foarte ingrijorător este acela că in ultimul an deși atributiile și îndatoririle personalului din MAI si MAPN nu au fost schimbate, aceștia au comis din ce in ce mai multe abuzuri împotriva structurilor de care aparțin, dar cel mai important împotriva cetațenilor, împotriva oamenilor pe care trebuie sa îi apere și să le asigure siguranța.

Incidentul din Piata Constituției, nu este singular, sa ne aducem aminte 10 august, când Jandarmeria Română in loc sa asigure o buna desfașurare a protestelor, ateștia au spart manifestațiile prin utilizarea gazelor lacrimogene si a materialelor din dotare. 10 august este doar un simbol, la fel cum trebuie sa fie si incidentul ,,Andy Popescu,,.

MAI si MAPN sunt 2 institutii ce își pierd credibilitatea pe zi ce trece având în componența lor oameni ce se folosesc de instituția pe care o reprezintă pentru a abuza și pentru a-și face peropriile reguli, legile sunt pentru ei nimic, drepturile fundamentale ale omului nu exista pentu acestia. Deși în cele 2 structuri sus menționate probabil în proportie de 99,9% sunt oameni de calitate, pregatiți si buni aplicanti ai legii, proporția de 0,01% iese în evidentă și pătează imaginea MAI și MAPN.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here